Με αντανακλαστικά που εντυπωσιάζουν σε ό,τι αφορά την ενημέρωση της διοίκησης του νοσοκομείου ΚΑΤ από το protothema.gr, εστάλη ανακοίνωση σχετικά με την καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ ότι το μεγαλύτερο νοσοκομείο για ορθοπεδικά περιστατικά της Αττικής δυσλειτουργούσε έως αργά το μεσημέρι της Τρίτης, λόγω του χιονιού.

Βεβαίως, από τη σπουδή τους οι επικεφαλής του νοσοκομείου απέδωσαν τις καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ στο protothema.gr, παραβλέποντας ότι η Ομοσπονδία των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία ήταν αυτή που αποκάλυψε το πρόβλημα, που έχει «σηκώσει» από το πρωί της Τρίτης κύμα ταλαιπωρίας για τους ασθενείς, οι οποίοι είτε είχαν προγραμματισμένο ραντεβού είτε χρειάστηκε να επισκεφθούν το νοσοκομείο για έκτακτο συμβάν.

«Με αφορμή δημοσίευμα της ιστοσελίδας Πρώτο Θέμα, σήμερα Τρίτη 08/01/2019, οφείλουμε να τονίσουμε ότι το Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ δεν είναι αποκλεισμένο με 15 πόντους χιόνι, ούτε αναβλήθηκαν χειρουργεία εξαιτίας αυτού του αποκλεισμού, όπως αναφέρεται. Διευκρινίζεται επίσης ότι, η πρόσβαση στο νοσοκομείο είναι ελεύθερη από όλες τις πύλες εισόδου και εφημερεύει από το πρωί και συνεχόμενα όπως πάντα, χωρίς προβλήματα» αναφέρεται στην ανακοίνωση της διοίκησης.

Ο αποκλεισμός του νοσοκομείου καταγγέλθηκε από την ΠΟΕΔΗΝ και αφορούσε, τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι, τη δυνατότητα πρόσβασης οχημάτων και πολιτών στους χώρους του νοσοκομείου.

Επιπλέον, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Μιχάλης Γιαννάκος, επιμένει πως από το πρωί της Τρίτης αναβλήθηκαν και χειρουργικές επεμβάσεις και πολλά ραντεβού ασθενών που είχαν κλειστεί προ καιρού και πως η εφημερία του νοσοκομείου δεν ήταν ομαλή, όπως υποστηρίζει η διοίκηση.