Νέα προσπάθεια ξεκινά για την αγορά του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» από το Ίδρυμα Ωνάση για δωριθεί στο Δημόσιο σύστημα υγείας.

Το πρωί της Δευτέρας έγινε σύσκεψη για το Ντυνάν στο Μέγαρο Μαξίμου στην οποία όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Twitter ο Αλέξης Τσίπρας συμμετείχαν από κυβερνητικής πλευράς ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης και ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης.

Από την πλευρά της Πειραιώς, στην οποία ανήκει το «Ντυνάν», συμμετείχαν στη σύσκεψη ο Διευθύνων Σύμβουλος της τράπεζας Χρήστος Μεγάλου, ο επικεφαλής των νομικών υπηρεσιών της τράπεζας και άλλα στελέχη, ενώ παρόν ήταν και ο Πρόεδρος του ιδρύματος Ωνάση, Αντώνης Παπαδημητρίου.

Στη σύσκεψη η διοίκηση της Πειραιώς ενημερώθηκε για την πρόθεση του Ιδρύματος Ωνάση να καταθέσει νέα έγγραφη προσφορά για την αγορά του Ντυνάν. Κατά πληροφορίες πάντοτε, η πρόταση θα αξιολογηθεί από τους εξωτερικούς συμβούλους της τράπεζας για το Ντυνάν και εφόσον κριθεί ότι ανταποκρίνεται στις προυποθέσεις που έχει θέσει η Πειραιώς, θα τεθεί υπόψη του Διοικητικού Συμβουλίου της τράπεζας το οποίο και θα αποφασίσει σχετικά.