Το αδιαχώρητο επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου σε συναυλία hip hop  στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας.  Όπως τις εποχές προ – κορωνοϊού οι Βέβηλος και Anser προσκάλεσαν φίλους και ακροατές  δημιουργώντας μια ασφυκτική εικόνα.

Οι εικόνες όπως φαίνεται στα βίντεο που έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο από τη χθεσινή βραδιά,  δείχνουν εικόνες που θυμίζουν συναυλίες προ κορωνοϊού. Το θέατρο είναι κατάμεστο από κόσμο χωρίς να φορούν μάσκες και χωρίς να κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις.Εικόνες συνωστισμού με τη νεολαία να διασκεδάζει με τη ψυχή της χωρίς κανένα μέτρο προστασίας. Τραγουδούν, χορεύουν ,ανάβουν δεκάδες καπνογόνα κατά τη διάρκεια της συναυλίας, στριμωγμένοι ο ένας δίπλα στον άλλον και να το διασκεδάζουν.

Εικόνες που προκαλούν μεγάλη ανησυχία και προβληματισμό , τη στιγμή που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας υγείας συνεχίζει να συστήνει στον κόσμο τη χρήση μάσκας, την τήρηση κανόνων ασφαλείας και την αποφυγή του συνωστισμού καθώς το νέο πολύ μολυσματικό νέο στέλεχος του ιού SARS-CoV-2 «Δέλτα» διασπείρεται γρήγορα ανά τον κόσμο.