Για ανακρίβείς αναρτήσεις κάνει λόγο το Νοσοκομείο της Νίκαιας, με αφορμή ανάρτηση στα Social Media ότι δεν έγινε διασωλήνωση ασθενούς 32 ετών, στην εφημερία στις 31 Μαρτίου, λόγω έλλειψης αναπνευστήρων.

«Ουδέποτε υπήρξε τέτοιο γεγονός ούτε τέτοιος ασθενής στο Νοσοκομείο της Νίκαιας που χρειάστηκε διασωλήνωση», αναφέρει το νοσοκομείο, που διαβεβαιώνει ότι είναι εφοδιασμένο «με ικανό αριθμό αναπνευστήρων ώστε να καλύπτει την εύρυθμή λειτουργία του αλλά και την ασφαλή νοσηλεία των ασθενών του».

Αναλυτικά, το Νοσοκομείο Νίκαιας ανακοίνωσε:

Με αφορμή ανάρτηση στα Social Media περί επικείμενης διασωλήνωσης που δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έλλειψης αναπνευστήρων, κατά την εφημερία στις 31/3/21, σε ασθενή 32 χρονών σας διευκρινίζουμε ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοιο γεγονός ούτε τέτοιος ασθενής στο Νοσοκομείο της Νίκαιας που χρειάστηκε διασωλήνωση.

Επιπροσθέτως αναφέρουμε ότι το νοσοκομείο είναι εφοδιασμένο με ικανό αριθμό αναπνευστήρων ώστε να καλύπτει την εύρυθμή λειτουργία του αλλά και την ασφαλή νοσηλεία των ασθενών του.

Ανακριβείς αναρτήσεις τέτοιου τύπου υποβαθμίζουν τις προσπάθειες του συνόλου των εργαζομένων που καθημερινά στέκονται επάξια στο ύψος των περιστάσεων και απαξιώνουν πλήρως το ιατρονοσηλευτικό έργο τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο χάρτης των ενεργών κρουσμάτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα

Πιερρακάκης: Χθες είχαμε ρεκόρ ημερήσιων εμβολιασμών – Οι μαθητές θα έχουν προτεραιότητα στα self tests

Διαδημοτικές μετακινήσεις: Τι θα ισχύει από το Σάββατο 3 Απριλίου – Τι sms στέλνουμε