Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες που κατέγραψε το GRTimes.gr, δεκάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών περιμένουν έξω στο πεζοδρόμιο, πλήρως εκτεθειμένοι στις καιρικές συνθήκες, προκειμένου να εξυπηρετηθούν, με την αναμονή να φτάνει και να ξεπερνά πολλές φορές την μία ώρα!

Μάλιστα, όπως τονίζουν ασθενείς που περιμένουν υπομονετικά στην ουρά που έχει σχηματιστεί στο πεζοδρόμιο έξω από του φαρμακείο, πρόκειται για μια συνηθισμένη κατάσταση που τώρα με το κρύο αλλά και τις βροχοπτώσεις γίνεται ακόμη χειρότερη αυξάνοντας και άλλο την ταλαιπωρία. Σημειώνεται, ότι δεν υπάρχει στο σημείο κάποιο σκέπαστρο και τις ημέρες που βρέχει, όπως λένε οι ίδιοι, αναγκάζονται να καλυφθούν σε εισόδους πολυκατοικιών ή να αποχωρήσουν!

eoppi2
eoppi3

Τους ασθενείς εξυπηρετούν μόλις δύο εργαζόμενοι ενώ αρκετοί είναι αυτοί που περιμένουν για ώρα ώστε να έρθει η σειρά τους και να παραλάβουν τα φάρμακα υψηλού κόστους, ωστόσο, τελικά κουράζονται από την ορθοστασία και αποχωρούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι από τη μεριά τους καταβάλουν προσπάθειες να εξυπηρετήσουν όσους περιμένουν και μετά τις 14.00 που ολοκληρώνεται το ωράριο λειτουργίας και σταματούν τα νούμερα, αφού η ουρά… δε τελειώνει.

Ειδήσεις σήμερα:

Συγκινεί ο 8χρονος μέσα από τη ΜΕΘ του Ρίου: «Πείτε στον Άη Βασίλη να κρατήσει το δώρο μου μέχρι να βγω»