Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε μαθητής του 13ου Νηπιαγωγείου Γλυφάδας, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Παπανικολάου.

Μετά το περιστατικό, διακόπτεται για 14 ημέρες η λειτουργία του τμήματος του μαθητή, θα γίνει ιχνηλάτηση και απολύμανση των χώρων.

Ο Γιώργος Παπανικολάου ανακοίνωσε ότι με πόρους του δήμου, θα γίνουν μοριακά τεστ κορωνοϊού σε όλους τους εκπαιδευτικούς του νηπιαγωγείου.

Στην ανακοίνωσή του στο facebook αναφέρει συγκεκριμένα:

«Ένας μαθητής στο 13ο νηπιαγωγείο της πόλης μας διαγνώστηκε με κορωνοϊό. Το τμήμα του μαθητή διακόπτει τη λειτουργία του για 14 ημέρες και ακολουθούμε σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές πιστά όλη την προβλεπόμενη διαδικασία για απολύμανση, ιχνηλάτηση, κλπ. Επιπλέον, θα κάνουμε, με ίδιους πόρους, μοριακά τεστ για κορωνοϊό σε όλους τους εκπαιδευτικούς του νηπιαγωγείου. Περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον μικρό μας φίλο ! Επαναλαμβάνουμε για μια ακόμα φορά την έκκληση να ακολουθούμε τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών και να τηρούμε όλα τα μέτρα προστασίας της ατομικής και δημόσιας υγείας. Παραμένουμε σε πλήρη και διαρκή εγρήγορση».

Δείτε την ανάρτησή του στο facebook