Ένας ζωγράφος και διακοσμητής τραυμάτισε το πέος του την ώρα που έκανε σεξ με την κοπέλα του. O 48χρονος Sean Marsden έκανε έρωτα με τη σύντροφό του στις 22 Δεκεμβρίου του 2018 όταν γλίστρησε και άκουσε ένα «κρακ».

Με αρκετό πόνο και τρόμο ο κύριος Marsden παρακολούθησε το μόριό του να πρήζεται και να φτάνει σε μέγεθος «μπουκάλι του κρασιού». Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διέγνωσαν κάταγμα πέους και ο ασθενής υποβλήθηκε σε χειρουργείο.

Μετά από μία διανυκτέρευση στο Royal Shrewsbury Hospital, ο κ. Marsden πήρε εξιτήριο έχοντας δυσκολία ακόμα και στο περπάτημα ενώ οι γιατροί του συνέστησαν να απέχει από το σεξ για ένα μήνα.

Ωστόσο μόλις τρεις εβδομάδες μετά το συμβάν και πριν αναρρώσει πλήρως το ζευγάρι προσπάθησε και πάλι να έρθει σε συνουσία. «Η πρώτη φορά ήταν επίπονη», δήλωσε ο Marsden και πρόσθεσε πως ανησυχεί κατά πόσον το κάταγμα μορίου θα μπορούσε να επηρεάσει τη γονιμότητά του.

«Θα είμαι σίγουρα πιο προσεκτικός στο μέλλον, χρειάζεται να είμαστε πιο ήπιοι καθώς δε μπορώ να αντέξω επανάληψη αυτού του γεγονότος».