Η Novo Nordisk Hellas στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης καθώς και του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη υποστήριξε τη θεατρική παράσταση «Προσωπική Συμφωνία» στο «Από Μηχανής Θέατρο», με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού της χώρας για τη νόσο του Σακχαρώδη Διαβήτη.

Τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων μίας εβδομάδας παραστάσεων του έργου «Προσωπική Συμφωνία», δόθηκαν ως ενίσχυση στην Πανελλήνια Ένωση Αγώνα Κατά Του Νεανικού Διαβήτη (ΠΕΑΝΔ), στην τελετή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της, που διεξήχθη το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 στο κτήμα Jockey στη Βαρυμπόμπη.

Ο Σκηνοθέτης και Παραγωγός της παράστασης, κ. Δημήτρης Μυλωνάς, παραδίδει την επιταγή στην Πρόεδρο της ΠΕΑΝΔ, κα Σοφία Μανέα μαζί με τον πρωταγωνιστή κ. Αλέξανδρο Μπουρδούμη, με την παρουσία του Γενικού Διευθυντή της Novo Nordisk Ελλάς, κ. Ολύμπιου Παπαδημητρίου και της Διευθύντριας Εταιρικών Υποθέσεων κ. Μαίρη Καραγεώργου

Η επιταγή δόθηκε από τον εκπρόσωπο του «Από Μηχανής Θέατρο» στην πρόεδρο της ένωσης κα Σοφία Μανέα, τονίζοντας πώς είναι σημαντικό να συμβάλουμε όλοι μας στην ανάδειξη της νόσου του Σακχαρώδη Διαβήτη.

Η Novo Nordisk Hellas παραμένει αρωγός σε δράσεις κοινωνικής ευθύνης που έχουν στόχο την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση της νόσου του Σακχαρώδη Διαβήτη, καθώς και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ασθενών.