Η πρωτοβουλία της επίσκεψης ανθρώπων της INTERAMERICAN με πολλά δώρα για τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS στη Βάρη, κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, σηματοδότησε τη συμπλήρωση δώδεκα ετών συνεχούς υποστήριξης του έργου των Παιδικών Χωριών SOS από την εταιρεία. Η σχέση δέσμευσης της εταιρείας με τον κοινωφελή οργανισμό υποστηρίζεται από το 2018 και με μνημόνιο συνεργασίας, το οποίο αφορά ειδικότερα  στον Ξενώνα Βρεφών των Παιδικών Χωριών SOS που λειτουργεί στο Μαρούσι.

Συγκεκριμένα για τον Ξενώνα Βρεφών SOS, κατά τη χρονιά που πέρασε, η Anytime της INTERAMERICAN -η πρώτη direct ασφάλιση στην Ελλάδα- Anytime πραγματοποίησε μια ψηφιακή καμπάνια στα social media για να ξεναγήσει στον χώρο του Ξενώνα το ευρύτερο κοινό των πελατών και ακολούθων της και να ενημερώσει για το έργο το οποίο επιτελείται, στο πλαίσιο της οργανωμένης προσπάθειας να εξασφαλιστεί φροντίδα και μια ομαλή συνέχεια με προοπτική στη ζωή των παιδιών που περιθάλπονται. Η εν λόγω πρωτοβουλία συμπληρώθηκε από σημαντική οικονομική συνδρομή της Anytime για τους σκοπούς αυτού του προγράμματος, το οποίο στοχεύει στην αποκατάσταση και θεραπεία βρεφών και παιδιών μέχρι 5 ετών που έχουν υποστεί κακοποίηση ή σοβαρή παραμέληση ή έχουν εγκαταλειφθεί σε μαιευτήρια.

Κατά τη μακρά σχέση της με τον οργανισμό, η INTERAMERICAN έχει διευρύνει την παρεχόμενη οικονομική υποστήριξη και με ασφαλιστικές παροχές για περιουσιακά στοιχεία και εκδηλώσεις, καθώς και με παροχή εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών για τις Μητέρες SOS. Επισημαίνεται ότι πέρα από το Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη και τον Ξενώνα Βρεφών , λειτουργούν Παιδικά Χωριά SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, τη Θράκη και την Κρήτη και ακόμη, εννέα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας και πέντε Κέντρα Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης.

 

Από την επίσκεψη των στελεχών της INTERAMERICAN στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης, κατά την παραμονή των Χριστουγέννων