Σε νέα κατεύθυνση και με στόχο τη μέγιστη κάλυψη των ασφαλισμένων, κινείται η συμφωνία που υπογράφηκε μεταξύ του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center και της Εθνικής Ασφαλιστικής, με την οποία ανοίγει ένας νέος κύκλος στην πολυετή συνεργασία τους.

Με τη νέα συμφωνία εξασφαλίζεται σειρά πλεονεκτημάτων για το σύνολο των ασφαλισμένων του μεγαλύτερου ασφαλιστικού ομίλου της χώρας, πέραν την απρόσκοπτης πρόσβασης και άμεσης εξυπηρέτησής τους σε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει ένα από πλέον σύγχρονα νοσηλευτικά κέντρα στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

«Η συνεργασία του Ερρίκος Ντυνάν με την Εθνική Ασφαλιστική αποβλέπει αποκλειστικά και μόνον στην εξυπηρέτηση και στήριξη των ασφαλισμένων της τόσο στο πεδίο της διάγνωσης όσο και της νοσηλείας. Είναι μια σημαντική συνεργασία που φιλοδοξούμε να εξελιχθεί σε πρότυπο», τόνισε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center κ. Θέμος Χαραμής, κατά την υπογραφή της νέας σύμβασης.

Από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Σταύρος Κωνσταντάς, επεσήμανε: «Στην Εθνική Ασφαλιστική στόχος μας είναι πάντα, η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας και περίθαλψης προς τους ασφαλισμένους μας. Η υπογραφή της συμφωνίας με το Ερρίκος Ντυνάν προσφέρει στους ασφαλισμένους μας σημαντικά οφέλη».

Στελεχωμένο με καταξιωμένους γιατρούς και έμπειρους νοσηλευτές, το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center είναι από τις πλέον σύγχρονες και μεγαλύτερες ιδιωτικές κλινικές στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.