Το IBUTOMOL περιέχει δύο δραστικά συστατικά, την ιβουπροφαίνη και την παρακεταμόλη. Τα δύο αυτά συστατικά, χάρη στην ειδική τεχνολογία παραγωγής του δισκίου του προϊόντος, απελευθερώνονται ταυτόχρονα και δρουν συνδυαστικά εξασφαλίζοντας αναλγητική, αντιπυρετική και αντιφλεγμονώδη δράση, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο γρήγορη και με διάρκεια ανακούφιση από τον πόνο, τον πυρετό και τη φλεγμονή.

Συγκεκριμένα, το IBUTOMOL είναι κατάλληλο για την αντιμετώπιση του ήπιου και μέτριου πόνου που σχετίζεται με ημικρανία, κεφαλαλγία, πονόδοντο, πόνους περιόδου, οδοντικό, μυϊκό και ρευματικό πόνο, συμπτώματα κρυολογήματος και γρίπης, πονόλαιμο και πυρετό.

Σε αξιολόγηση αναφορικά με τον οξύ αλλά και τον χρόνο πόνο, το ΙBUTOMOL απεδείχθη εξαιρετικά αποτελεσματικό, εμφανίζοντας υψηλό επίπεδο ικανοποίησης.

Συγκεκριμένα στον οξύ οδοντικό μετεγχειρητικό πόνο, το IBUTOMOL επέδειξε:

  • Γρήγορη ανακούφιση από τον πόνο (επίτευξη αισθητής ανακούφισης σε 18 λεπτά)
  • Ανακούφιση που διαρκεί 9 ώρες
  • Επίτευξη υψηλού επιπέδου ικανοποίησης στα 9 από τα 10 άτομα που το χρησιμοποίησαν

Ο κ. Μάριος Κοσμίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Win Medica δήλωσε χαρακτηριστικά «Στη Win Medica, στόχος μας είναι να επενδύουμε συνεχώς στην επιστημονική γνώση και σε υψηλής προστιθέμενης αξίας θεραπείες, που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των ασθενών. Αυτό αποδεικνύεται και στο διευρυμένο μας χαρτοφυλάκιο με την εισαγωγή πρωτότυπων και καινοτόμων θεραπευτικών λύσεων, που απαντούν στις δύσκολες προκλήσεις της εποχής».