Από σήμερα, η Allianz Ελλάδος διαθέτει στους ασφαλισμένους της, τον νέο 4ψήφιο τηλεφωνικό αριθμό 1175, με στόχο τη διευκόλυνση της δυνατότητας επικοινωνίας τους για υπηρεσίες Οδικής Βοήθειας.

Η Allianz Ελλάδος σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, δημιούργησαν την πρωτοποριακή υπηρεσία RSA Digital στα πλαίσια της περαιτέρω αναβάθμισης των υπηρεσιών για την άμεση αναγγελία περιστατικού οδικής βοήθειας ή φροντίδας ατυχήματος με μηδενική καθυστέρηση για τον ασφαλισμένο.

Βασικός σκοπός της εταιρείας είναι μέσα στο πλαίσιο της ψηφιακής της στρατηγικής, να αναβαθμίσει την εξυπηρέτηση που παρέχει στον πελάτη της, στο πιο σημαντικό σημείο επαφής του μαζί της, τη Φροντίδα Ατυχήματος.

Ο ασφαλισμένος καλεί στο νέο τετραψήφιο αριθμό 1175 από το κινητό του, για την Οδική Βοήθεια της Allianz και ακούει το ηχογραφημένο μήνυμα προκειμένου να επιλέξει το κανάλι εξυπηρέτησής του. Στη συνέχεια ο ασφαλισμένος λαμβάνει ένα link μέσω SMS στο κινητό του και οδηγείται μέσα από το link στην πρωτοποριακή πλατφόρμα RSA Digital, η οποία έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με τη Mondial Assistance.

Χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση εφαρμογής, ο ασφαλισμένος συμπληρώνει τις απαραίτητες πληροφορίες και μέσα σε 4 απλά βήματα ολοκληρώνει την αναγγελία του περιστατικού. Με τη χρήση RPA (Robotic Process Automation) γίνεται αυτόματη ανάθεση σε συνεργάτη οδικής βοήθειας μηδενίζοντας έτσι τον χρόνο αναμονής του ασφαλισμένου στο βήμα της αναγγελίας!

Συμπληρωματικά με τη real-time ενημέρωση του πελάτη για τη θέση του οχήματος της Οδικής Βοήθειας, τη mobile εφαρμογή RSA, αλλά και τη διατήρηση πάντα της δυνατότητας συνομιλίας με εκπρόσωπο του τηλεφωνικού μας κέντρου, η Allianz προσβλέπει στην αναβάθμιση της συνολικής εμπειρίας του πελάτη προσφέροντάς του ένα σύνολο επιλογών που θα επιταχύνουν την εξυπηρέτησή του περιστατικού του.