Η Novo Nordisk στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας και της διαφάνειας που διέπει το σύνολο των διαδικασιών της, εγκαινιάζει την εφαρμογή NovoTrust®, η οποία διατίθεται δωρεάν από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 στα Google Play και App Store της Ελλάδας και της Κύπρου.

Η εφαρμογή NovoTrust® δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της διαρκούς ψηφιακής ανάπτυξης του οργανισμού της Novo Nordisk για να υποστηρίξει τα σειριοποιημένα φαρμακευτικά προϊόντα που διαθέτει για τις θεραπευτικές κατηγορίες του σακχαρώδη διαβήτη, της παχυσαρκίας, της αιμορροφιλίας και των αναπτυξιακών διαταραχών.

Η εφαρμογή NovoTrust® επιτρέπει στους ασθενείς να επαληθεύουν την αυθεντικότητα του προϊόντος τους με έναν έξυπνο και απλό τρόπο, ως εξής:

1. Ο ασθενής «κατεβάζει» δωρεάν την εφαρμογή NovoTrust® από το Google Play ή το App Store, ανάλογα με τον τύπο της συσκευής κινητού τηλεφώνου που διαθέτει.

2. Σκανάρει το 2D barcode του προϊόντος με την εφαρμογή NovoTrust® από το κινητό του τηλέφωνο.

3. Τα δεδομένα του προϊόντος επαληθεύονται από τη βάση δεδομένων της Novo Nordisk.

4. Ο ασθενής λαμβάνει απάντηση για την αυθεντικότητα του φαρμακευτικού προϊόντος που διαθέτει, καθώς και εάν το προϊόν έχει λήξει.

Η φροντίδα για την ασφάλεια των ασθενών αποτελεί καθημερινή δέσμευση και προτεραιότητα για τη Novo Nordisk.

Σε περίπτωση απορίας εκ μέρους των ασθενών, προσκαλούνται να καλούν στο τηλεφωνικό κέντρο της Novo Nordisk Hellas, στο 210-6071600 ή να αποστέλλουν e-mail στο greececyprussafety@novonordisk.com.

«Οδηγούμε την αλλαγή για να νικήσουμε το διαβήτη και άλλα σοβαρά χρόνια νοσήματα»