Το φυσικό, κατάλληλο για Vegan, βρεφικό υγρό πλυντηρίου με πράσινο σαπούνι Αρκάδι Baby, είναι ένα εξαιρετικό απορρυπαντικό ρούχων που αξιοποιεί τη δύναμη της ελληνικής φύσης και του πράσινου σαπουνιού τόσο για την καθαριότητα και την απολύμανση των βρεφικών ρούχων όσο και για την προστασία του υπερευαίσθητου-μαλακού δέρματος του μωρού, γεγονός που το καθιστά Νο1 στην προτίμηση των νέων μαμάδων.

Η ειδικά σχεδιασμένη, για βρεφικά ρούχα, φυσική του σύνθεση από πράσινο σαπούνι και φυσικό εκχύλισμα ελιάς, είναι άκρως αποτελεσματική στους πιο επίμονους λεκέδες διατηρώντας ζωντανά τα χρώματα των ρούχων, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα ενώ παράλληλα λειτουργεί προστατευτικά για την υπερευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού. Είναι κατάλληλο και ασφαλές για τις απαιτητικές, συχνές πλύσεις όλων των ρούχων των βρεφών (κουβερτούλες, σεντονάκια, μωρουδιακά ρουχαλάκια κ.λπ.) προσδίδοντάς τους αξεπέραστη φυσική καθαριότητα, απαλότητα αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής με την πάροδο του χρόνου.

Το φυσικό, κατάλληλο για Vegan, βρεφικό υγρό πλυντηρίου με πράσινο σαπούνι Αρκάδι Baby, παράγεται στην Ελλάδα, είναι ιδανικό για τις υπερευαίσθητες βρεφικές επιδερμίδες, δεν προκαλεί ερεθισμούς, έχει ισορροπημένο pH, περιέχει 100% φυτικής προέλευσης βιοαποικοδομήσιμα συστατικά, είναι υποαλλεργικό, δερματολογικά ελεγμένο, δεν περιέχει συνθετικά ή άλλα τοξικά πρόσθετα και χρωστικές ουσίες ενώ είναι απαλλαγμένο από φωσφορικά άλατα, οπτικά λαμπρυντικά και δεν έχει ελεγχθεί/δοκιμαστεί σε ζώα.

Είναι πιστοποιημένο από την διεθνή ηγετική εταιρεία, για την αξιολόγηση της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας των δερμο-καλλυντικών και άλλων προϊόντων, Bio Basic Europe S.r.I. αναφορικά με τον υποαλλεργικό αλλά και δερματολογικό έλεγχό του. Έχει αναγνωριστεί ως 100% κατάλληλο για Vegan, από τον διεθνή οργανισμό «The Vegan Society» (που είναι ο μόνος αρμόδιος, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, για τέτοιου είδους αναγνωρίσεις), αφού δε φέρει κανενός είδους ζωικό παράγωγο, έχει συσκευαστεί σε χώρους που δε γίνεται επεξεργασία ζωικών προϊόντων ή και υποπροϊόντων ενώ τόσο η διαδικασία παραγωγής που ακολουθείται όσο και το ίδιο το τελικό προϊόν, δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Το ελληνικό φυσικό, κατάλληλο για Vegan, βρεφικό υγρό πλυντηρίου με πράσινο σαπούνι Αρκάδι Baby, που αποτελεί ξεχωριστή ασπίδα προστασίας για όλα τα ρούχα των βρεφών τόσο για την απαιτούμενη καθαριότητά τους όσο και για την απολύμανσή τους, είναι διαθέσιμο σε συσκευασία 1.575 It, για 26 πλύσεις, σε όλα τα σημεία λιανικής πώλησης των δικτύων των μεγάλων αλυσίδων Super Market αλλά και σε αρκετά e-shop.