Η Εθνική Ασφαλιστική σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα εγκαινίασε την έναρξη διάθεσης τραπεζοασφαλιστικών προϊόντων μέσω των ψηφιακών καναλιών της Τράπεζας, Internet Banking και Mobile Banking, με το πολύ επιτυχημένο πρόγραμμα «Ασφάλιση Καρτών», παράλληλα και συμπληρωματικά με τη διάθεση του από τα Τραπεζικά Καταστήματα.

Το Πρόγραμμα «Ασφάλιση Καρτών» ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2016, και αποτελεί ένα άκρως επιτυχημένο προϊόν με σημαντικές πωλήσεις. Είναι το πρώτο κατά σειρά προϊόν που θα μπορεί να διατεθεί και ηλεκτρονικά, στο πλαίσιο της στρατηγικής των δύο Εταιριών να προσφέρουν ασφαλιστικές λύσεις που απαντούν άμεσα και εύκολα στις καθημερινές ανάγκες της πελατειακής τους βάσης και καθιστούν με τον τρόπο αυτό τη διαδικτυακή πλατφόρμα one stop shop.

Η «Ασφάλιση Καρτών» είναι ένα πρόγραμμα, το οποίο  παρέχει ασφαλιστική κάλυψη, σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας της πιστωτικής ή της χρεωστικής ή της prepaid (προπληρωμένης) κάρτας καθώς και συγκεκριμένων προσωπικών αντικειμένων ή χρημάτων που μπορεί να κλαπούν ή να απολεσθούν ταυτόχρονα.