H Janssen Ελλάδος, φαρμακευτική εταιρία του ομίλου Φροντίδας Υγείας Johnson & Johnson, διακρίθηκε με Bronze βραβείο στα Responsible Business Awards στην κατηγορία «Εργαζόμενοι» για το πρόγραμμα Janssen4Good.

Το πρόγραμμα εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς Janssen4Good, αποτελεί εδώ και χρόνια, βασική προτεραιότητα των εργαζομένων και εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης δέσμευσης της Janssen Ελλάδος για αειφορία, εταιρική υπευθυνότητα και βιώσιμη ανάπτυξη. Όραμα και ουσιαστική επιδίωξη του «Janssen4Good» είναι να ενισχύεται συνεχώς το θετικό αποτύπωμα της εταιρίας στην κοινωνία και το περιβάλλον, με τη συμμετοχή του συνόλου των εργαζομένων της. Μία από τις σημαντικότερες πτυχές του κοινωφελούς έργου της Janssen, είναι η Ημέρα Εθελοντισμού των εργαζομένων οι οποίοι ανταποκρίνονται πάντα στο κάλεσμα της εταιρείας και συμμετέχουν σε δράσεις προσφοράς και αλληλεγγύης με υψηλό, θετικό κοινωνικό πρόσημο.

Ο κος Μάκης Παπαταξιάρχης, Διευθύνων Σύμβουλος της Janssen Ελλάδος, δήλωσε σχετικά: «Η συγκεκριμένη διάκριση μας τιμά ιδιαίτερα καθώς επιβραβεύεται το έργο και η μακροχρόνια δέσμευσή μας για βιώσιμη ανάπτυξη, υπεύθυνη και έμπρακτη επικέντρωση στο κοινό καλό. Παραμένουμε πιστοί στην αποστολή και το όραμά μας, και πεπεισμένοι ότι με την αμέριστη στήριξη όλων εμάς που εργαζόμαστε στη Janssen Ελλάδος, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά, θέτοντας νέα πρότυπα στο σύγχρονο επιχειρείν και δημιουργώντας υπεραξία για το συνάνθρωπό μας, τον Έλληνα ασθενή και πολίτη».

Η κα Ευγενία Γκέγκιου, HR Director της Janssen Ελλάδος, δήλωσε επίσης: «Είμαστε πολύ περήφανοι που το πρόγραμμα εθελοντισμού “Janssen4Good”, αναγνωρίζεται από ένα τόσο σημαντικό θεσμό, ο οποίος επί σειρά ετών αναδεικνύει τις βέλτιστες πρακτικές εταιρικής υπευθυνότητας των εταιρειών. Η Janssen Ελλάδος, εδώ και χρόνια, παραμένει πιστή στο σύστημα αξιών της για κοινωνικά και περιβαλλοντικά υπεύθυνες δράσεις, υλοποιώντας δομημένα προγράμματα εθελοντισμού που αποτελούν έναν ισχυρό συνδετικό κρίκο των εργαζομένων της εταιρίας μας με την κοινωνία. Η αναγνώριση αυτή αποτελεί για εμάς ευθύνη και δέσμευση να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι».