Ο Τομέας Καρδιάς του Metropolitan General σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Αρρυθμιών, διοργανώνει Συνέδριο με θέμα  «Καρδιολογία 2019», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αίγλη Ζαππείου (Αίθουσα Prive) στην Αθήνα, στις 15 και 16 Φεβρουαρίου 2019.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να διασφαλίσει στους συμμετέχοντες έγκυρη ενημέρωση για όλες τις νεότερες εξελίξεις στον τομέα της πρόληψης, έγκαιρης διάγνωσης και ολοκληρωμένης αντιμετώπισης των καρδιαγγειακών παθήσεων.

Το συνέδριο είναι μια προσπάθεια περαιτέρω συνεργασίας και ανταλλαγής γνώσεων μεταξύ της καρδιολογίας, καρδιοχειρουργικής, καρδιο-ογκολογίας, ηλεκτροφυσιολογίας καθώς και άλλων ιατρικών ειδικοτήτων. Απευθύνεται σε ιατρούς, νοσηλευτές και φοιτητές του παθολογικού, χειρουργικού και εργαστηριακού τομέα που σχετίζονται με την καρδιολογία.

Συντονιστές του Συνεδρίου είναι επιστήμονες από το Metropolitan General:

  • ο κ. Στέφανος Φούσας, Συντονιστής του Τομέα Καρδιάς,
  • ο κ. Γεώργιος Θεοδωράκης, Διευθυντής Κλινικής Αρρυθμιών – Ηλεκτροφυσιολογίας και Βηματοδότησης και
  • οι Καρδιολόγοι Διευθυντές, κ. Ιωάννης Βασιλειάδης και κ. Σάββας Τουμανίδης, Καθηγητής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Κατά τη διάρκεια του διήμερου προγράμματος, διακεκριμένοι ιατροί θα παρουσιάσουν αναλυτικά τα νεότερα δεδομένα σε διεθνές επίπεδο σχετικά με την αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών παθήσεων μέσω Στρογγυλών Τραπεζιών, Διαλέξεων και Συζητήσεων.

Η εγγραφή στο Συνέδριο είναι δωρεάν και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής:

Εταιρεία Διοργάνωσης Συνεδρίων “Τhe MasterMind Group”: Μόιρα Μπρίκη, τηλ.: 210 6827405