Καταξιωμένοι επιστήμονες τόσο της ημεδαπής, όσο και της αλλοδαπής επιστημονικής κοινότητας θα παρουσιάσουν τα σύγχρονα επιτεύγματα στον χώρο της Ανοσολογίας, σε μια γόνιμη όσμωση γνώσεων, εμπειριών και μεθόδων καλής πρακτικής της εφαρμοσμένης Ανοσολογίας, στο πλαίσιο του 11ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ανοσολογίας, που ξεκινά την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνεται το Σάββατο στις 7, στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138, Αθήνα).

«Προσμένουμε ότι το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ανοσολογίας θα στεφθεί με επιτυχία, θα ανταποκριθεί στις ανάγκες και στις απαιτήσεις της ιατρικής και θα δικαιώσει τις προσπάθειες και τα οράματά μας» σημειώνει η Βιοπαθολόγος, MD, PhD, Διευθύντρια, Επιστημονικά & Διοικητικά Υπεύθυνη στο Τμήμα Ανοσολογίας- Ιστοσυμβατότητας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός ,πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Ανοσολογίας, κυρία Αλεξάνδρα Τσιρογιάννη.

Πρόκειται για την κορυφαία τριετή εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Ανοσολογίας (ΕΕΑ) όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, με τελικό σκοπό την επικαιροποίηση της εφαρμοσμένης Ανοσολογίας στο ελληνικό σύστημα υγείας. Στο συνέδριο θα συμμετέχουν εκπρόσωποι Πανευρωπαϊκών εταιρειών, διεθνών επιστημονικών δικτύων, Ευρωπαϊκών ομάδων εργασίας επί της Ανοσολογίας, αλλά και φοιτητικές ενώσεις Ιατρικών Σχολών και Πανελλήνιες επιστημονικές εταιρείες, με τις οποίες η ΕΕΑ έχει αναπτύξει δίκτυο συνεργασίας τα τελευταία χρόνια.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τη σελίδα της Ελληνικής Εταιρίας Ανοσολογίας, www.helsim.gr.