Ο Σύλλογος Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ) διοργανώνει το 2ο Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 8-9- 10 Νοεμβρίου 2019 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το Συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Τμήματος Λογοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών και του Τμήματος Λογοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Το συνέδριο στοχεύει στην ενημέρωση της επιστημονικής κοινότητας και στην ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την επιστήμη της Λογοθεραπείας τόσο στον τομέα της διάγνωσης/αξιολόγησης όσο και στον τομέα της αποκατάστασης. Σκοπός του συνεδρίου είναι να καλυφθούν όλα τα πεδία που αφορούν στις διαταραχές λόγου, ομιλίας, επικοινωνίας, φωνής και κατάποσης.

Στο συνέδριο θα παρευρεθούν σημαντικοί Έλληνες και ξένοι προσκεκλημένοι επιστήμονες μεταφέροντας γνώση και εμπειρία για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα της έρευνας της επιστήμης. Θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις (προφορικές και αναρτημένες), στρογγυλές τράπεζες με ευρεία θεματολογία και εκπαιδευτικά εργαστήρια.

Τέλος, θα λειτουργεί έκθεση με σχετικά προϊόντα σε όλη τη διάρκεια του τριημέρου.