Το θέμα της απώλειας βρίσκεται στο επίκεντρο της έκθεσης με τίτλο «Μου λείπεις» με την επιμέλεια της Ιστορικού Τέχνης και Ανεξάρτητης Επιμελήτριας, κ. Ίριδος Κρητικού, που διοργανώνει το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Φίλοι της Μέριμνας».

Αποκτώντας έργα των 100 γνωστών Ελλήνων καλλιτεχνών, που αποτυπώνουν με ιδιαίτερη ευαισθησία το θέμα της απώλειας, συμβάλλουμε στους σκοπούς της Μέριμνας, που στηρίζει τις ανάγκες των παιδιών και της οικογένειας στο πένθος – είτε θρηνούν την απώλεια αγαπημένου προσώπου, είτε ζουν με μια απειλητική για τη ζωή τους ασθένεια.

Ας σκεφτούμε, αυτές τις γιορτινές μέρες εκείνα τα παιδιά και τις οικογένειες που έχουν βιώσει την απώλεια ή την αρρώστια.

Μπορείτε να περιηγηθείτε διαδικτυακά στην έκθεση και να δείτε τα έργα των δημιουργών.

Το σωματείο οι «Φίλοι της Μέριμνας», με αίσθημα ευγνωμοσύνης, ευχαριστεί όλους τους καλλιτέχνες που προσέφεραν προς πώληση έργα τους, τα οποία εντάσσονται στη θεματική «Μου λείπεις».

Το μη κερδοσκοπικό σωματείο  «Φίλοι της Μέριμνας» στηρίζει τις υπηρεσίες της Μέριμνας. Η «Μέριμνα» είναι η μοναδική οργάνωση στην Ελλάδα με ειδίκευση στην Παιδιατρική Ανακουφιστική Φροντίδα στο Σπίτι και στη Συμβουλευτική Πένθους για παιδιά και εφήβους.