Ο Τομέας Καρδιάς του Metropolitan General σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Εφαρμογών Πληροφορικής Υγείας πραγματοποιούν Συνέδριο με θέμα «Επεμβατική Καρδιολογία 2021». Το συνέδριο πραγματοποιείται διαδικτυακά στις 26 και 27 Νοεμβρίου 2021.

Το Συνέδριο «Επεμβατική Καρδιολογία 2021» είναι μια προσπάθεια περαιτέρω συνεργασίας και ανταλλαγής γνώσεων μεταξύ καρδιολογίας, καρδιοχειρουργικής, καρδιο-ογκολογίας, ηλεκτροφυσιολογίας, καθώς και άλλων ειδικοτήτων. Σκοπός του συνεδρίου είναι να διασφαλιστεί στους συμμετέχοντες η πρόσβαση σε κάθε καινούρια πληροφορία και τεχνική.

Κατά τη διάρκεια του διήμερου προγράμματος θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης Ειδικών Επιστημόνων οι οποίοι παρουσιάζουν τα τελευταία επιτεύγματά τους και τις τελευταίες εξελίξεις στην ειδικότητά τους μέσω στρογγυλών τραπεζιών, διαλέξεων και συζητήσεων. Το Επιστημονικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου αποτελεί μία απόδειξη της εμπειρίας των μελών της οργανωτικής και επιστημονικής επιτροπής, καθώς παρέχει κατοχυρωμένη γνώση και νέες προσεγγίσεις στη μελέτη και στη θεραπεία των ασθενών. Η παρουσία και ενεργός συμμετοχή είναι απαραίτητα στοιχεία για την επιτυχία της επιστημονικής εκδήλωσης.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου και δηλώστε συμμετοχή εδώ.