Η Ελληνική Ακαδημία Ιαματικής Ιατρικής μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 5ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ιαματικής Ιατρικής το 2019 στα Κ. Βούρλα, διοργανώνει το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο της με Διεθνή συμμετοχή και σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το συνέδριο καθόσον οι Ομιλητές είναι εξέχουσες προσωπικότητες, διακεκριμένοι Έλληνες και αλλοδαποί, εξειδικευμένοι ιατροί στο πεδίο του Θερμαλισμού και της Ιαματικής Ιατρικής. Οι ενδιαφέρουσες εισηγήσεις και προτάσεις στοχεύουν στην αναβάθμιση, στην καθιέρωση των ιαματικών λουτροπόλεων της Ελλάδος, καθώς και στην προβολή στο διεθνές στερέωμα των Ελληνικών θερμαλιστικών κέντρων για ενημέρωση και προσέλκυση ασθενών – πελατών σε δωδεκάμηνη βάση, καθώς η Ελλάδα διαθέτει εξαίρετο βιοκλίμα ως συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστικών χωρών.

Θα ακολουθήσει διαδραστική συζήτηση των ομιλητών με το κοινό για την ανάδειξη και την επίλυση προβλημάτων λειτουργίας και προβολής των ιαματικών πηγών. Επίσημη γλώσσα είναι η Αγγλική.