Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας είναι απαραίτητη στις μέρες μας. Σε όλον τον κόσμο, όπου γενικώς η δημόσια υγεία είναι υποβαθμισμένη, αλλά και ιδιαίτερα στην Ελλάδα, όπου το δημόσιο σύστημα περίθαλψης αγκομαχεί να παράσχει τα βασικά στους ασφαλισμένους, μέσα από πολλά εμπόδια, οικονομικής αλλά και οργανωτικής φύσης.

Πώς επηρεάζει όμως η ασφάλιση υγείας τους ασθενείς; Η αλήθεια είναι ότι παρότι ακόμη  κάποιοι θεωρούν ότι η ιδιωτική ασφάλιση είναι μια προαιρετική κάλυψη, μία επένδυση στην ευζωία ή ακόμη και μια πολυτέλεια της καθημερινότητας, η ασφάλιση είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου. Η σημασία της για τη ζωή των ασθενών είναι τεράστια. Σε έρευνες που έχουν γίνει στις ΗΠΑ έχουν καταγραφεί υπολογίσιμες μειώσεις στο ποσοστό θνησιμότητας (υπολογίζεται γύρω στο 10%) των ασφαλισμένων, κάτι που είναι ακόμη πιο έντονο στις μειονότητες. Συγκεκριμένα ακόμη και οι εθνικές ή φυλετικές μειονότητες που παραδοσιακά βρίσκονται στο περιθώριο της κοινωνίας, εμφανίζουν υψηλότερη ποιότητα υγείας όταν έχουν ιδιωτική ασφάλιση, και χωρίς να έχουν αλλάξει οι άλλες συνθήκες της ζωής τους.  Την ίδια στιγμή, οι επενδύσεις που κάνει ένας ασφαλισμένος στην ιδιωτική ασφάλιση φαίνεται να είναι πιο αποδοτικές από τις κατά κεφαλήν δαπάνες που κάνει το κράτος στις  δημόσιες πολιτικές που επηρεάζουν την επιβίωση των πολιτών του. Και είναι αλήθεια ότι κάποιοι θα μπορούσαν να είχαν σώσει τη ζωή τους αν είχαν ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο να τους καλύπτει. Και αυτό δεν αποτελεί προειδοποίηση, αλλά καταγραφή της πραγματικότητας. Με την ιδιωτική ασφάλιση είναι πιο πιθανό να πάρετε τη φροντίδα που χρειάζεστε, να έχετε μικρότερη διάρκεια παραμονής στο νοσοκομείο και να ζήσετε μια πιο υγιή ζωή σε σύγκριση με τους ανθρώπους χωρίς ασφάλιση υγείας, απλώς έχοντας ένα συμβόλαιο. Εκτός από χρήμα, κερδίζετε χρόνο, αποφεύγετε ουρές και καθυστερήσεις, αποφεύγετε την επιδείνωση μιας κατάστασης και γλυτώνετε το νοικοκυριό σας από τη χρεωκοπία.

Κατεβάστε εδώ έναν πολύ χρήσιμο Οδηγό που θα σας λύσει όλες τις απορίες για την ασφάλιση υγείας τα οφέλη και τρόπο λειτουργίας της.

Άρα ας ξεκινήσουμε από αυτήν την παραδοχή, την αναγκαιότητα του πράγματος. Πάμε τώρα στο πρόγραμμα που χρειάζεστε. Οι σύγχρονες τάσεις δεν θέλουν απλώς ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα. Χρειάζεται μια συνολική πρόταση για την υγεία και τη ζωή μας, που να διαπνέεται από σοφία και όραμα. Ένα τέτοιο πρόγραμμα είναι το «bewell» της INTERAMERICAN. Με την ασφάλιση στο επίκεντρο, ξεπερνάει τα παραδοσιακά της όρια και σταδιακά αγγίζει τα όρια της ποιοτικής ζωής που αναζητάμε σε κάθε φάση της ζωής μας. Είναι ένα σύστημα αξιών, γνώσης, υπηρεσιών, προνομίων και ασφαλιστικών καλύψεων τα οποία δημιουργούν τις προϋποθέσεις να πετύχουμε μια καλύτερη ζωή με νόημα, χαρά, οικονομική δυνατότητα και εν κατακλείδι ευζωία. Πέρα από την εγγύηση της INTERAMERICAN, της μοναδικής ασφαλιστικής εταιρείας με ιδιόκτητες υποδομές υγείας, που διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία και μακρόχρονη εμπειρία, το «bewell» προσφέρει επίσης:

–  Εξατομικευμένες επιλογές ασφάλισης που σέβονται τις οικονομικές δυνατότητες κάθε ανθρώπου. Για πρώτη φορά κάθε άνθρωπος μπορεί να φτιάξει μαζί με την υποστήριξη ενός ασφαλιστικού συμβούλου μία εξατομικευμένη λύση για την πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια φροντίδα της υγείας.

– Ολιστική και ποιοτική διαχείριση της υγείας των ανθρώπων, μέσω των ιδιόκτητων υποδομών υγείας της INTERAMERICAN ( τα πολυϊατρεία Medifirst και την Αθηναϊκή Mediclinic) και της μοναδικής Γραμμής Υγείας 1010, στην οποία γιατροί προσφέρουν συμβουλές 24 ώρες το 24ωρο, ενώ παράλληλα εξειδικευμένο προσωπικό φροντίζει για τον συντονισμό ιατρικών περιστατικών

– Εξαιρετικές υπηρεσίες και εργαλεία πέρα από την ασφάλιση, οι οποίες βοηθούν κάθε άνθρωπο να υιοθετήσει έναν νέο τρόπο ζωής, ώστε να ζει  ξέγνοιαστα και όμορφα κάθε στιγμή με τους αγαπημένους του.

Επικοινωνήστε τώρα με έναν ασφαλιστικό σύμβουλο της INTERAMERICAN, της εταιρείας που καταλαβαίνει όσο κανείς τις ανάγκες σας και μπορεί να σας προτείνει ένα πρόγραμμα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας που θα σας προστατεύει για πάντα.