Όσα χρόνια και αν περάσουν, όσες κοσμογονικές αλλαγές και αν συμβούν και όποιες κρίσεις και αν μας επισκεφθούν, η οικογένεια θα βρίσκεται στο κέντρο του Ελληνισμού, στη φιλοσοφία και στον τρόπο σκέψης μας. Τα παιδιά θα βρίσκονται πάντα στον πυρήνα του ενδιαφέροντός μας και το να τους δώσουμε τα καλύτερα εφόδια στη ζωή τους είναι ο λόγος που κάνουμε περισσότερες από μία δουλειές, που αγρυπνούμε στο πλευρό τους και που επιλέγουμε για αυτά μόνο τα καλύτερα, από τα τρόφιμα μέχρι τα ρούχα, και από την εκπαίδευση μέχρι την ιατρική περίθαλψη. Προτιμούμε να στερούμαστε εμείς οι μεγάλοι, οι γονείς, για να έχουν τα παιδιά μας κάτι πολύ παραπάνω από τα βασικά. Αυτή είναι φιλοσοφία των σημερινών γονιών, να θυσιάζουν από την πολυτέλειά τους για χάρη των παιδιών τους. Των βρεφών, των νηπίων, των παιδιών, των εφήβων, των σπουδαστών, μέχρι να μπορέσουν να πατήσουν γερά στα πόδια τους και να σχηματίσουν  τη δική τους οικογένεια. Αλλά και πάλι, ποτέ δεν σταματάει αυτό το ενδιαφέρον.

Απάντηση σε αυτές τις συνεχώς αυξανόμενες ανησυχίες μπορεί να δώσει η ιδιωτική ασφάλιση, τόσο με παιδικά προγράμματα που φροντίζουν για την αποταμίευση ενός ποσού για το μέλλον όσο και με προγράμματα για τη φροντίδα της υγείας των παιδιών. Με ένα μηνιαίο ποσό ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες του καθενός, μπορείτε να δημιουργήσετε σταδιακά και σταθερά έναν «κουμπαρά» για τα παιδιά και να εξασφαλίσετε έτσι το μέλλον τους, αλλά και να θωρακίσετε την υγεία τους.  Στον συγκεκριμένο τομέα, η Εθνική Ασφαλιστική δίνει τη λύση. Στόχος της είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις στους πελάτες μέσω των σύγχρονων προγραμμάτων της. Να είναι αρωγός στην κοινωνία και στην οικογένεια με στόχο την κάλυψη της ασφαλιστικής ανάγκης. Να βελτιώνει διαρκώς τα προϊόντα της, να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο και να μεταφέρει το θεσμό της ασφάλισης από γενιά σε γενιά.Και πράγματι αυτό ισχύει.

Εθνική & Παιδί
Το Πρόγραμμα ΕΘΝΙΚΗ και ΠΑΙΔΙ σχεδιάστηκε με τρόπο προσαρμοσμένο στις σημερινές συνθήκες της αγοράς, παρέχοντας εγγύηση και ευελιξία, ενώ σας δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε από σήμερα για τα παιδιά σας, το εισόδημα που θα τους είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση των ονείρων τους. Ο σχεδιασμός του Προγράμματος το καθιστά ιδανικό για όλους τους γονείς, τον παππού και τη γιαγιά, τους νονούς, τους θείους και τα αδέλφια, που ενδιαφέρονται για το μέλλον ενός παιδιού (ηλικίας από 1 μηνός). Το πρόγραμμα λειτουργεί ως εξής: Στην έναρξή του επιλέγετε το ύψος του ετήσιου ασφαλίστρου που θα καταβάλλετε, προκειμένου να εξασφαλίσετε στο παιδί ένα εγγυημένο εφάπαξ ποσό ή ένα εγγυημένο από σήμερα μηνιαίο εισόδημα που επιθυμείτε να λαμβάνει, στην ηλικία που εσείς θα ορίσετε και για 4, 5 ή 10 χρόνια. Παράλληλα, και πάντα ανάλογα με τις ανάγκες σας, επιλέγετε εάν το ασφάλιστρο που θα καταβάλλετε θα είναι σταθερό ή αναπροσαρμοζόμενο κάθε χρόνο. Στη λήξη του Προγράμματος, το παιδί σας έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ διαφορετικών παροχών. Έτσι, μπορεί να επιλέξει να λάβει το εγγυημένο από την έναρξη του Προγράμματος μηνιαίο εισόδημα για τη χρονική διάρκεια που επιθυμεί ή το εγγυημένο εφάπαξ ποσό. Εναλλακτικά, για την όσο το δυνατόν καλύτερη ικανοποίηση των αναγκών του παιδιού, το Πρόγραμμα δίνει την ευελιξία της επιλογής και άλλης μορφής εισοδήματος (μηνιαίο εισόδημα διαφορετικής διάρκειας, μηνιαίο εισόδημα συγκεκριμένου ποσού).

Εθνική & Υγεία: Full [Health]
Όσον αφορά το θέμα  της υγείας, η Εθνική Ασφαλιστική αποτελεί εγγύηση για τον γονιό που σκέφτεται να αποκτήσει ένα σχετικό πρόγραμμα για να προστατεύσει το παιδί του. Τα εν λόγω προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής προσφέρουν κάλυψη για την προστασία της υγείας του παιδιού από την ηλικία του ενός μηνός μέχρι 18 ετών, μέσω της νέας γενιάς προγραμμάτων «Full [Health]», που παρέχουν ευελιξία ασφάλισης και δυνατότητα πλήρους κάλυψης, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε παιδιού αλλά και τις οικονομικές δυνατότητες του γονέα.Ορισμένες από τις σημαντικότερες παροχές είναι, η νοσοκομειακή κάλυψη -είτε χωρίς συμμετοχή είτε με επιλογή του ποσού συμμετοχής στα έξοδα νοσηλείας, επιλέγοντας παράλληλα και τη θέση νοσηλείας-, οι διαγνωστικές εξετάσεις (με επιλογή του ανώτατου ορίου κάλυψης και τη συμμετοχή του ασφαλισμένου στα έξοδα), η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε περίπτωση ατυχήματος. Επιπλέον παρέχεται ειδικό ετήσιο check up για τα παιδιά. Σημειωτέον, το πρόγραμμα Full [Health]προσφέρει  σημαντικές εκπτώσεις για τα μέλη της οικογένειας (20% για τον/τη σύζυγο και  ποσοστό έκπτωσης 30%, 40%  & 50%  στα τρία πρώτα παιδιά αντίστοιχα και δωρεάν ασφάλιση υγείας από το τέταρτο  παιδί και μετά), που μπορούν να ελαφρύνουν σημαντικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Από την άλλη υπάρχουν και τα ατυχήματα, με πρωταγωνιστές δυστυχώς παιδιά, που συμβαίνουν συχνά. Το νέο Πρόγραμμα Ασφάλισης «Full Κάλυψη Εξόδων από Ατύχημα» της Εθνικής Ασφαλιστικής έχει απλούς όρους ασφάλισης και ανταγωνιστικό ασφάλιστρο με ανώτατο ποσό κάλυψης για τα παιδικά προγράμματα το ποσό των 1.000 ευρώ. Το πρόγραμμα καλύπτει αμοιβές ιατρών, αποκλειστικής νοσοκόμας, έξοδα νοσοκομείου, εξετάσεων, έξοδα αγοράς και τοποθέτησης τεχνητών προσθετικών τμημάτων, διορθωτικών συσκευών και υποβοηθητικών μηχανημάτων, έξοδα αναλώσιμου υλικού, έξοδα αγοράς φαρμάκων, χρήση ασθενοφόρου, έξοδα φυσικοθεραπειών κ.ά.

Όνομα με κύρος
Η Εθνική Ασφαλιστική αποτελεί σίγουρη επιλογή, καθώς στέκεται πάντα δίπλα στους ασφαλισμένους της και τις προσδοκίες τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 2018 κατέβαλε συνολικές αποζημιώσεις στους πελάτες του κλάδου Ζωής και Υγείας άνω των 210€ εκατ. Επίσης συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα και πλέον σύγχρονα νοσηλευτικά ιδρύματα καθώς και με τα μεγαλύτερα ιδιωτικά παιδιατρικά νοσοκομεία (σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη). Τα προγράμματα δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξετε το νοσοκομείο που επιθυμείτε ιδιωτικό ή δημόσιο. Μέσω των συνεργασιών της, η Εθνική Ασφαλιστική εξασφαλίζει ειδικά προνόμια και παροχές σε συμβεβλημένα νοσοκομεία με σημαντικές εκπτώσεις και δωρεάν παροχές για τους ασφαλισμένους της.
Επιπλέον, η Εθνική Ασφαλιστική συνολικά εμφανίζει υψηλό δείκτη κερδοφορίας, με τα κέρδη προ φόρων της εταιρείας για το 2018 να ανέρχονται σε 63,1€ εκατ. Αυτό καταδεικνύει με τον πιο άμεσο τρόπο, ότι η εταιρεία εκτός από την εμπιστοσύνη των χιλιάδων πελατών της, κερδίζει σε κεφάλαια και φερεγγυότητα, σε μια αμφίδρομη σχέση που ωφελεί όλες τις πλευρές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής επικοινωνήστε με το 18189 ή επισκεφτείτε το site της εταιρίας www.ethniki-asfalistiki.gr