Τι χρειάζεται ο σύγχρονος άνθρωπος για είναι ευτυχισμένος; Πολλά, αλλά αν αφαιρέσουμε τα προαιρετικά, τα επίπλαστα και τα καταναλωτικά, τις μικρές και μεγάλες πολυτέλειες, καταλήγουμε στο ότι η υγεία σώματος και ψυχής δεν μπορεί παρά να είναι ένα από τα πιο θεμελιώδη. Και μπορούμε να κάνουμε πολλά για να θωρακίσουμε την υγεία μας, αλλά όχι όλα, ούτε καν τα μισά. Η πρόληψη και ο σωστός τρόπος ζωής (διατροφή – άθληση – ηρεμία) επιδρά θετικά, εντούτοις, τα γονίδια, οι απρόβλεπτοι παράγοντες, τα ατυχήματα και οι έκτακτες καταστάσεις επηρεάζουν αναμφίβολα την κατάσταση της υγείας μας. Και εκεί πρέπει να μπορούμε να στηριχτούμε σε κάποιον. Σε μια δομή υγείας που λειτουργεί αποτελεσματικά και στηρίζεται σε ικανούς γιατρούς που χρησιμοποιούν εξελιγμένες μεθόδους. Στη χώρα μας αυτό μπορεί να ήταν εφικτό στο παρελθόν και μπορεί να είναι κάποια στιγμή στο μέλλον, επί του παρόντος όμως η ιδιωτική ασφάλιση υγείας είναι αυτή που μπορεί να προσφέρει ασφάλεια, σιγουριά ψυχική ηρεμία, βεβαιότητα πως ό,τι κι αν συμβεί στο μέλλον – από τα απλά μέχρι τα πιο απρόβλεπτα περιστατικά της ζωής – η υγεία σας θα είναι σε καλά χέρια.

Αυτή είναι η ουσιαστική προσφορά της ιδιωτικής ασφάλισης υγείας, την οποία μπορείτε να νιώθετε καθημερινά και να απολαμβάνετε χωρίς όρια. Μπορείτε να είστε και να αισθάνεστε καλά, γνωρίζοντας πως έχετε στη διάθεσή σας ένα πρόγραμμα που, είτε το έχετε ήδη χρησιμοποιήσει ή όχι, θα προστατεύσει εσάς και την οικογένειά σας. Έτσι μπορείτε να χαρείτε ανεκτίμητες στιγμές της ζωής χωρίς άγχος, να εξασφαλίσετε τις καταθέσεις σας αποκλείοντάς τις από πιθανά έξοδα υγείας, να ανακαλύψετε κάθε γωνιά της γης μαζί με τα παιδιά σας ταξιδεύοντας χωρίς να φοβάστε τι θα γίνει αν συμβεί κάτι έκτακτο και τόσα πολλά ακόμη.

Κατεβάστε εδώ έναν πολύ χρήσιμο Οδηγό που θα σας λύσει όλες τις απορίες για την ασφάλιση υγείας τα οφέλη και τρόπο λειτουργίας της.

Εύλογα λοιπόν, ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι ενδιαφέρονται και επιλέγουν την αγορά ασφάλισης υγείας για τους ίδιους και την οικογένειά τους. Ωστόσο, μερικές απλές απορίες ή ανακριβείς πληροφορίες μπορεί να εμποδίσουν κάποιους ανθρώπους από το να πάρουν μία ουσιαστική και σωτήρια απόφαση για την υγεία τους, σήμερα και στο μέλλον.

Για το λόγο αυτό, αλλά και για να δοθούν ουσιαστικές απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα που ανακύπτουν, διαβάζοντας παρακάτω θα βρείτε έναν χρήσιμο Οδηγό που συνοψίζει όλα όσα θα θέλατε να γνωρίζετε για την ασφάλιση υγείας, αλλά και ένα ενδιαφέρον Q & A που λύνει αρκετές βασικές απορίες. Ενδεικτικά:

1. Πώς λειτουργεί η ιδιωτική ασφάλιση υγείας;
Όταν κάνουμε ιδιωτική ασφάλεια υγείας, στην πράξη κάνουμε μια συμφωνία με μια ασφαλιστική: Η εταιρεία αναλαμβάνει να καλύψει τα έξοδα για τη φροντίδα της υγείας σε περίπτωση που χρειαστεί, ενώ εμείς πληρώνουμε ένα ετήσιο ποσό. Η συμφωνία αυτή αποτελεί το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, ενώ το ποσό που πληρώνουμε ονομάζεται ασφάλιστρο. Οι όροι της συμφωνίας περιλαμβάνονται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο και ονομάζονται όροι ασφάλισης, ενώ το όριο μέχρι το οποίο η ασφαλιστική θα καλύψει τα έξοδα λέγεται όριο ασφαλιστικής κάλυψης. Η ασφαλιστική ασφαλίζει ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων και εισπράττει ασφάλιστρα από όλους. Έτσι μπορεί να καλύψει τα έξοδα που προκύπτουν, όταν μερικοί ασφαλισμένοι της ασθενήσουν.

2. Τι μας προσφέρει η ιδιωτική ασφάλιση υγείας;
Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας έχει στόχο να εξασφαλίσει ποιοτική και άμεση φροντίδα υγείας, τη στιγμή που θα τη χρειαστούμε και μας δίνει τη σιγουριά ότι θα είμαστε σε θέση να φροντίσουμε την υγεία μας με τον καλύτερο τρόπο. Ότι θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε προληπτικούς ελέγχους, ότι θα έχουμε άμεση πρόσβαση, χωρίς αναμονές, στις πιο σύγχρονες ιατρικές υπηρεσίες και μεθόδους θεραπείας, σε ένα μοντέρνο και φιλικό περιβάλλον. Πάνω απ’ όλα, όμως, έχουμε τη σιγουριά ότι θα είμαστε σε θέση να φροντίσουμε την υγεία μας χωρίς να σκεφτόμαστε τα έξοδα.

3. Χρειάζομαι και ιδιωτική ασφάλιση υγείας εφόσον καλύπτομαι από το Δημόσιο Σύστημα Υγείας;
Ναι. Η ιδιωτική ασφάλεια υγείας λειτουργεί συμπληρωματικά με τη δημόσια ασφάλιση της υγείας, καθώς συμπληρώνει τις παροχές του κοινωνικού ταμείου. Επίσης η ιδιωτική ασφάλεια δίνει τη δυνατότητα για ταχύτερη πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας. Η χρήση του Δημόσιου Φορέα ασφάλισης σε συνδυασμό με τη χρήση της ιδιωτικής ασφάλισης είναι ο καλύτερος συνδυασμός για να εξασφαλίσετε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και αποτελεσματική διαχείριση του κόστους.

4. Μπορώ να διαμορφώσω εγώ το ασφάλιστρο και την κάλυψη που θέλω για την υγεία μου;
Ναι, μπορείτε. Η απάντηση δεν είναι απλή, πάντως, μιας και το ύψος του ασφαλίστρου αποτελεί την έκφραση πολλών παραγόντων. Οι περισσότεροι άνθρωποι ανησυχούν πρώτα από όλα για ένα σοβαρό περιστατικό, που θα χρειαστεί νοσηλεία. Εξάλλου, αυτά τα περιστατικά έχουν συνήθως και το υψηλότερο, απρόσμενο κόστος που μπορεί να ανατρέψει τα οικονομικά μας και άρα τη συνηθισμένη ροή της ζωή μας. Υπάρχουν όμως και άλλα θέματα που πρέπει να εξετάσετε, προσθέτοντας καλύψεις. Εδώ έχουμε συγκεντρώσει όλα όσα χρειάζεστε για να κατανοήσετε το θέμα του ύψους του ασφαλίστρου σε βάθος.

5. Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω πριν αποφασίσω για την ασφάλεια υγείας μου;
Εδώ θα βρείτε έναν πολύ χρήσιμο οδηγό, που θα σας λύσει όλες τις απορίες για την ιδιωτική ασφάλιση υγείας, τα οφέλη και τρόπο λειτουργίας της. Έτσι, θα είστε προετοιμασμένοι για να διαλέξετε το καλύτερο πρόγραμμα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε με βάση τις δικές σας μοναδικές και προσωπικές ανάγκες.

Επικοινωνήστε τώρα με έναν ασφαλιστικό σύμβουλο της INTERAMERICAN, της εταιρείας που καταλαβαίνει όσο κανείς τις ανάγκες σας και μπορεί να σας προτείνει ένα πρόγραμμα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας που θα σας προστατεύει για πάντα.