Ας δούμε ενδεικτικά ποιες καλύψεις παρέχουν, πόσο κοστίζουν και τι εκπτώσεις σας εξασφαλίζουν τα ασφαλιστικά πακέτα Family.

– H σειρά Medical Family της Generali προσφέρει 50% έκπτωση για τα προστατευόμενα μέλη, σε ένα συμβόλαιο με ενιαίους ξεκάθαρους όρους και ενιαίο ασφάλιστρο. Με αυτό καλύπτονται όλα τα μέλη της οικογένειας, οργανώνεται καλύτερα ο οικογενειακός προϋπολογισμός και μειώνεται το κόστος των ασφαλίστρων. Σε περίπτωση συμμετοχής στις δαπάνες νοσηλείας άλλου ασφαλιστικού φορέα, η Generali καταβάλλει επίδομα καλής χρήσης.

– Με 24,90 ευρώ το μήνα, το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας της NN Direct Health παρέχει τη δυνατότητα να ασφαλίσετε τον εαυτό σας, την οικογένειά σας, καθώς και πρόσωπα από το στενό σας περιβάλλον. Έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε είτε ένα μεμονωμένο ασφαλιστήριο, όπου θα ασφαλίζετε ένα άτομο που εσείς έχετε επιλέξει ή μόνο τον εαυτό σας, είτε ένα οικογενειακό ασφαλιστήριο, όπου θα ασφαλίζετε περισσότερα από ένα άτομα κάτω από το ίδιο ασφαλιστήριο. Πιο συγκεκριμένα, στα οικογενειακά ασφαλιστήρια, μπορείτε να ασφαλίσετε έως δύο ενήλικες από 19 έως 55 ετών και έως 5 παιδιά από 3 μηνών έως 18 ετών. Εφόσον κάποιος είναι ήδη ασφαλισμένος στο NN Direct Health, τότε μπορεί να ανανεώνει το ασφαλιστήριο του για όσα χρόνια επιθυμεί, χωρίς περιορισμό.

– Με 74 ευρώ το μήνα, η Interamerican παρέχει στους γονείς το πρόγραμμα «Νοσηλεία από Ασθένεια & Ατύχημα» με κάλυψη για νοσηλεία ως 1.000.000 ευρώ στο βασικό δίκτυο νοσοκομείων που συμπεριλαμβάνει παιδιατρικές κλινικές. Μπορείτε να επιλέξετε συμμετοχή 20%, για να μην έχετε δεύτερες σκέψεις για τα λιγότερο σοβαρά θέματα υγείας. Έχετε, επίσης, τη δυνατότητα να καλύψετε τις συχνές επισκέψεις στους παιδιάτρους μέσω του προγράμματος «Γιατροί & Διαγνωστικές Εξετάσεις», ενώ μπορείτε τέλος να προσθέσετε και το πρόγραμμα «Επείγοντα Περιστατικά» για να είστε εξολοκλήρου προστατευμένοι.