Η μικρή απόσταση από την επιστροφή στην πλήρη κανονικότητα, έστω υπό νέες συνθήκες, μας επιτρέπει να δούμε το δίδαγμα από την περιπέτεια της πρόσφατης πανδημίας που πλέον υποχωρεί: ότι με υπομονή και σωστό σχεδιασμό, οι δυσκολίες ξεπερνιούνται και το καλύτερο αύριο είναι εφικτό. Και αυτά ακριβώς είναι τα υλικά για να οικοδομήσουμε το μέλλον που ονειρευόμαστε για εμάς και την οικογένειά μας.

Είναι σημαντικό σε κάθε τέτοια προσπάθεια να μην είμαστε μόνοι. Το γνωρίζουν καλύτερα όσοι εμπιστεύονται χρόνια τώρα την Εθνική Ασφαλιστική, ηγέτη στην εγχώρια ασφαλιστική αγορά και αρωγό στην πραγμάτωση των ονείρων πάνω από 1.000.000 ανθρώπων που κατάλαβαν ότι, πέρα από τον προσωπικό τους κόπο και προσπάθεια, είναι οι ικανοί σύμμαχοι που θα τα διαφυλάξουν και θα πολλαπλασιάσουν τα οφέλη.

Με το Full [Life Plan], το νέο ασφαλιστικό-επενδυτικό της πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μειώνεται ο επενδυτικός κίνδυνος όσο πλησιάζει η ημερομηνία λήξης του προγράμματος, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της δημιουργίας επαρκούς κεφαλαίου κατά την λήξη του συμβολαίου, η Εθνική Ασφαλιστική αποδεικνύεται ξανά ο πλέον αξιόπιστος συνοδοιπόρος στο ταξίδι της ασφαλούς και καλής ζωής, ένας σύμμαχος που καλύπτει τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις κάθε σύγχρονου ανθρώπου:

Χωρίς άγχος, καθώς με το Full [Life Plan] δεν χρειάζεστε αρχικό κεφάλαιο αλλά επενδύετε μέσω τακτικών καταβολών ανά μήνα, 3μηνο, 6μηνο ή και έτος, χωρίς επιβαρύνσεις. Με ελάχιστο μηνιαίο ποσό τα 70€ για πρόγραμμα διάρκειας 15 ετών και άνω και τα 80€ για κάτω από 15 έτη, οικοδομείτε βήμα-βήμα το επενδυτικό σας κεφάλαιο με χρονικό ορίζοντα από 10 έως 20 έτη.

Χωρίς πίεση, αφού στόχοι όπως παροχή σύνταξης και οικογενειακή μέριμνα (π.χ. σπουδές τέκνων) σχεδιάζονται βάσει ενός ευέλικτου προγράμματος που επιτρέπει την ενίσχυση της επένδυσης κατά τη διάρκειά του με έκτακτες καταβολές, όπως επίσης και την εξαγορά και μερική εξαγορά από τον 3ο κιόλας μήνα της επένδυσης, εφόσον το επιθυμείτε.

Χωρίς έγνοιες, με την BNP Paribas Asset Management, έναν έμπειρο και διεθνώς αναγνωρισμένο διαχειριστή να αναλαμβάνει την επένδυσή σας, με πρόσβαση σε διεθνείς αγορές και βιώσιμες επενδύσεις. Εσείς επιλέγετε απλώς το ύψος του ποσού που επιθυμείτε να επενδύσετε και οι ειδικοί αναλαμβάνουν!

Μόνο με κέρδη και, ειδικότερα, μια σημαντική επιβράβευση για την επένδυσή σας. Πέρα από ένα βέβαιο μέλλον όπως το σχεδιάζετε, το Full [Life Plan] επιβραβεύει, στη 10ετία και στη λήξη του προγράμματος, όλους τους ασφαλισμένους που υπήρξαν συνεπείς στις καταβολές ασφαλίστρων μέσα από τη «Επιβράβευση δεκαετίας», ως ένα επιπλέον ποσοστό του Λογαριασμού Επένδυσης με τη συμπλήρωση 10 ετών του προγράμματος και την «Επιβράβευση λήξης» με τη λήξη του, εφόσον η διάρκειά του είναι από 15 έτη και πάνω.

Επιπλέον, με το Full [Life Plan]:
• Επιλέγετε τον διακανονισμό του ποσού του Λογαριασμού επένδυσης στη λήξη του προγράμματος, είτε ως εφάπαξ καταβολή είτε ως τμηματικές καταβολές ισόβιας ή ορισμένης διάρκειας ή ποσού.
• Απολαμβάνετε ασφαλιστικές καλύψεις, όπως ασφάλιση ζωής και κάλυψη Απαλλαγής Πληρωμής Ασφαλίστρων (προαιρετική) για τη συνέχιση πληρωμής των ασφαλίστρων από την Εταιρία σε περίπτωση ανικανότητας για εργασία.

Το ιδανικό αύριο χτίζεται βήμα-βήμα με σωστές συμμαχίες από σήμερα. Απευθυνθείτε στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της Εθνικής Ασφαλιστικής, στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό) ή 18189 (Ελλάδα) , στην εταιρική ιστοσελίδα www.ethniki-asfalistiki.gr ή αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο ethniki@insurance.nbg.gr και εξασφαλίστε τις μοναδικές δυνατότητες που σας προσφέρει η Εθνική Ασφαλιστική, συνεχής υποστηρικτής της καλύτερης ζωής για όλους.

Σημαντική επισήμανση: Η Εθνική Ασφαλιστική δεν παρέχει οποιασδήποτε μορφής εγγύηση για την απόδοση ή διατήρηση των επενδυόμενων ποσών στα Επενδυτικά τμήματα Κεφαλαίων.
Η επένδυση σε Κεφάλαια Οργανισμών Συλλογικών Επενδύσεων σε Κινητές Αξίες (ΟΣΕΚΑ) δεν έχει εγγυημένη απόδοση και οι προηγούμενες αποδόσεις δεν διασφαλίζουν τις μελλοντικές