Η πανδημία έφερε αναταραχές στη ζωή μας, όμως η ελπίδα για το μέλλον παραμένει η έξοδος από το δύσκολο παρόν. Και το μέλλον χτίζεται σταθερά, βήμα-βήμα, με τη βοήθεια των κατάλληλων συμμάχων.

Η Εθνική Ασφαλιστική, ηγέτης στην εγχώρια ασφαλιστική αγορά, στέκεται δίπλα σε όλους εκείνους που θέλουν με τους κόπους τους να εξασφαλίσουν ένα αύριο καλύτερο για τους ίδιους και την οικογένειά τους, το οποίο θα καλύπτει τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις τους χωρίς όμως έγνοιες και, πάνω απ’ όλα, γνωρίζοντας ότι η προσπάθειά τους θα είναι ασφαλής.

Για όσους αναζητούν τα παραπάνω, η απάντηση βρίσκεται στο Full [Life Plan], το νέο ασφαλιστικό-επενδυτικό πρόγραμμα της Εθνικής Ασφαλιστικής. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μειώνεται ο επενδυτικός κίνδυνος όσο πλησιάζει η ημερομηνία λήξης του προγράμματος, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της δημιουργίας επαρκούς κεφαλαίου κατά την λήξη του συμβολαίου.

Με το Full [Life Plan]:

Δεν χρειάζεστε αρχικό κεφάλαιο

Το ασφαλιστικό-επενδυτικό πρόγραμμα της Εθνικής Ασφαλιστικής σας απαλλάσσει από το άγχος του αρχικού κεφαλαίου, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα  να επενδύσετε μέσω τακτικών καταβολών ανά μήνα, 3μηνο, 6μηνο ή και έτος, χωρίς επιβαρύνσεις. Με ελάχιστο μηνιαίο ποσό τα 70€ για διάρκεια του προγράμματος από 15 έτη και άνω και τα 80€ για κάτω από 15 έτη, «χτίζετε» σταδιακά ένα επενδυτικό κεφάλαιο με χρονικό ορίζοντα από 10 έως 20 έτη.

Απολαμβάνετε ένα ευέλικτο και ισχυρό δίχτυ προστασίας

Με το πρόγραμμα Full [Life Plan], μπορείτε να σχεδιάσετε την υλοποίηση μελλοντικών ατομικών στόχων  όπως η παροχή σύνταξης, ή να μεριμνήσετε για την οικογένεια (π.χ. σπουδές τέκνων). Πρόκειται για ένα ευέλικτο πρόγραμμα που επιτρέπει την ενίσχυση της επένδυσης κατά τη διάρκεια του προγράμματος με έκτακτες καταβολές καθώς και την εξαγορά και μερική εξαγορά, εφόσον το επιθυμείτε, από τον 3ο κιόλας μήνα της επένδυσης.

Μένετε ξέγνοιαστοι, αναλαμβάνουν οι ειδικοί

Δεν χρειάζεστε εξειδίκευση στον επενδυτικό τομέα. Τη διαχείριση της επένδυσής σας, με πρόσβαση σε διεθνείς αγορές και βιώσιμες επενδύσεις, αναλαμβάνει η BNP Paribas Asset Management, ένας έμπειρος και διεθνώς αναγνωρισμένος διαχειριστής που «δουλεύει» για εσάς, απαλλάσσοντάς σας από σχετικές έγνοιες. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε το ύψος του ποσού που επιθυμείτε να επενδύσετε και τη χρονική διάρκεια της επένδυσης.

Επιβραβεύεστε για την επένδυσή σας

Πέραν από την δημιουργία ενός μέλλοντος χωρίς αβεβαιότητες, το Full [Life Plan] επιβραβεύει, στη 10ετία και στη λήξη του προγράμματος, όλους τους ασφαλισμένους που υπήρξαν συνεπείς στις καταβολές ασφαλίστρων. Έτσι δίνει την «Επιβράβευση δεκαετίας», ως ένα επιπλέον ποσοστό του Λογαριασμού Επένδυσης με τη συμπλήρωση 10 ετών του προγράμματος και την «Επιβράβευση λήξης» με τη λήξη του, εφόσον η διάρκειά του είναι από 15 έτη και πάνω.

Το Full [Life Plan] προσφέρει δύο ακόμη σημαντικά οφέλη:

  • επιλογή διακανονισμού του ποσού του Λογαριασμού επένδυσης στη λήξη του προγράμματος, είτε ως εφάπαξ καταβολή είτε ως τμηματικές καταβολές ισόβιας ή ορισμένης διάρκειας ή ποσού.
  • ασφαλιστικές καλύψεις, όπως ασφάλιση ζωής και κάλυψη Απαλλαγής Πληρωμής Ασφαλίστρων (προαιρετική) για τη συνέχιση πληρωμής των ασφαλίστρων από την Εταιρία σε περίπτωση ανικανότητας για εργασία.

Το ασφαλές μέλλον κρίνεται από τις σωστές επιλογές. Απευθυνθείτε στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της Εθνικής Ασφαλιστικής, στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό) ή 18189 (Ελλάδα) , στην εταιρική ιστοσελίδα www.ethniki-asfalistiki.gr ή αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο ethniki@insurance.nbg.gr και εξασφαλίστε τις μοναδικές δυνατότητες που σας προσφέρει η Εθνική Ασφαλιστική, συνεχής υποστηρικτής της καλύτερης ζωής για όλους.

Σημαντική επισήμανση: Η Εθνική Ασφαλιστική δεν παρέχει οποιασδήποτε μορφής εγγύηση για την απόδοση ή διατήρηση των επενδυόμενων ποσών στα Επενδυτικά τμήματα Κεφαλαίων.
Η επένδυση σε Κεφάλαια Οργανισμών Συλλογικών Επενδύσεων σε Κινητές Αξίες (ΟΣΕΚΑ) δεν έχει εγγυημένη απόδοση και οι προηγούμενες αποδόσεις δεν διασφαλίζουν τις μελλοντικές