Στην αρχή κάθε χρονιάς θέτουμε τους νέους μας στόχους: προσωπικούς, επαγγελματικούς, οικογενειακούς. Και το κλειδί για να τους επιτύχουμε είναι η σιγουριά και η ασφάλεια: στο σπίτι, στη δουλειά, στους δρόμους που κινούμαστε μόνοι ή με την οικογένειά μας στο όχημα.

Ίσως η καινούργια χρονιά να είναι διαφορετική και η πανδημία να έφερε αλλαγές στις μετακινήσεις μας, όμως δεν μετέβαλε την ουσιαστική ανάγκη κάθε οδηγού∙ την ανάγκη για βεβαιότητα πως όποιο απρόοπτο κι αν προκύψει, κάποιος θα βρίσκεται εκεί για να βοηθήσει.

Κοντά μας βρίσκεται και φέτος η Εθνική Ασφαλιστική, μέσα από τα τρία ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης οχημάτων Auto [Protect], διαθέσιμα στα υποκαταστήματα της Εθνικής Ασφαλιστικής, στο δίκτυο ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της Εθνικής Ασφαλιστικής και στα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας.

Τα προγράμματα Auto [Protect] παρέχουν τις καλύψεις που κάθε σύγχρονος οδηγός αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας χρειάζεται. Έτσι, ανάλογα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες του, μπορεί να επιλέξει ανάμεσα από τα τρία (3) ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης οχημάτων (για αυτοκίνητα Ε.Ι.Χ. και μοτοσυκλέτες) τα προγράμματα Αuto [Protect] Classic – Προνομιακή επιλογή, Auto [Protect] Extra – Έξτρα κάλυψη και Auto [Protect] Premium – Πλήρης προστασία, που εξασφαλίζουν προστασία και σιγουριά στον σύγχρονο  οδηγό και διατίθενται on line στο www.ethnikiprotect.gr,  από τα υποκαταστήματα της Εθνικής Ασφαλιστικής, από το δίκτυο ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της Εθνικής Ασφαλιστικής και από τα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας.

Με τα προγράμματα  Auto [Protect] ο οδηγός νιώθει ασφαλής και επωφελείται από μοναδικές δυνατότητες όπως η άμεση έκδοση ασφαλιστηρίου συμβολαίου για το βασικό πρόγραμμα Auto [Protect] Classic με την καταβολή του αντίστοιχου ασφαλίστρου καθώς και την γρήγορη και απλή διαδικασία προασφαλιστικού ελέγχου αυτοκινήτου για τα προγράμματα Auto [Protect] Extra & Premium.

Συνολικά, ο ασφαλισμένος με τα  προγράμματα Αuto [Protect]  απολαμβάνει:

  • Αυτόματη πληρωμή ασφαλίστρων μέσω Internet και μέσω πάγιας εντολής για την ανανέωση του ασφαλιστηρίου συμβολαίου.
  • Πληρωμή των ασφαλίστρων εξάμηνης και ετήσιας διάρκειας μέσω πιστωτικών καρτών της ΕTΕ με έως 12 άτοκες δόσεις, ανάλογα με τη διάρκεια.
  • Εγγύηση ασφαλιστικής αξίας για τα καινούργια (πρωτοκυκλοφορούντα) οχήματα με αξία έως 50.000€, στο πρόγραμμα ασφάλισης Αuto [Protect] Premium. Σύμφωνα με τον όρο αυτό η Εθνική Ασφαλιστική  αναλαμβάνει να καταβάλει το συνολικό κεφάλαιο για το οποίο είναι ασφαλισμένο το όχημα, για τα 3 πρώτα έτη ασφάλισης από την κυκλοφορία του, στις περιπτώσεις ολικής κλοπής ή ολικής καταστροφής από κινδύνους: Πυρός, Πυρός από τρομοκρατικές, Ίδιες Ζημιές (Μικτή), Ίδιες Ζημιές σε περίπτωση Κλοπής και Ζημιές από ακραία Φυσικά Φαινόμενα.
  • Οργανωμένη εξυπηρέτηση σε περίπτωση ατυχήματος (Φροντίδα ατυχήματος, συμμετοχή στο σύστημα φιλικού διακανονισμού κλ.π) με προνόμια στα Συνεργαζόμενα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία με την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ όπου  κερδίζει χρόνο και χρήμα αποκαθιστώντας τις υλικές ζημιές του οχήματός του αποφεύγοντας επιπλέον διαδικασίες .
  • Κάλυψη ζημιάς του οχήματος του από ανασφάλιστο όχημα και Νομική Προστασία.
  • Εγγύηση Ασφαλίστρου: Σε περίπτωση μέχρι και δύο (2) ατυχημάτων το χρόνο από υπαιτιότητά του δεν αυξάνεται το ασφάλιστρό του.

Και αυτή τη χρονιά, ο οδηγός που γνωρίζει το συμφέρον του επιλέγει Auto [Protect]. Μπορεί οι αντιξοότητες της πανδημίας να άλλαξαν την καθημερινότητά μας, η Εθνική Ασφαλιστική όμως παραμένει σταθερό εχέγγυο για ασφάλεια και σιγουριά.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα προγράμματα ασφάλισης της Εθνικής Ασφαλιστικής μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό) ή 18189 (Ελλάδα) ή να επισκεφθείτε τον εταιρικό ιστότοπο www.ethnikiasfalistiki.gr