Η σημασία της τήρησης των αποστάσεων, της σωστής και σχολαστικής χρήσης μάσκας, του καλού πλυσίματος των χεριών και της αποφυγής χειραψιών και συνωστισμού γίνεται ακόμη μεγαλύτερη αυτό το χρονικό διάστημα όπου η χώρα μας εισέρχεται σε ένα δεύτερο καθολικό lockdown.
Η θωράκιση του πολυτιμότερου αγαθού, της υγείας μας, καθίσταται ύψιστης σημασίας και βρίσκεται κυριολεκτικά στα χέρια μας. Ενώ η πολιτεία λαμβάνει τα απαιτούμενα μέτρα υπό την καθοδήγηση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, η δική μας ατομική ευθύνη σε ό,τι αφορά την προστασία της υγείας τόσο της δικής μας όσο και της οικογένειάς μας, καθίσταται ακόμη μεγαλύτερη.
Η πανδημία αποτελεί μια καθημερινή άσκηση ετοιμότητας για τα υγειονομικά συστήματα των κρατών, μια πρόκληση για την επιστημονική κοινότητα, αλλά παράλληλα και μια ευκαιρία να αποδείξει ο καθένας μας πόσο υπεύθυνος είναι απέναντι στον εαυτό του, στην οικογένειά του αλλά και το σύνολο της κοινωνίας.
Μια απλή αλλά ουσιαστική πράξη υπευθυνότητας, είναι η ευλαβική τήρηση των μέτρων που ισχύουν και όσων εξαγγέλθηκαν εκ νέου με το δεύτερο lockdown.  Η κίνησή μας αυτή μπορεί να κάνει ουσιαστική διαφορά στο να ελεγχθεί η κατάσταση και να προστατευτεί η υγεία όλων. Είναι σημαντικό να μην μας διαφεύγει ούτε στιγμή ότι η θωράκιση της υγείας, της δική μας και την οικογένειάς μας αποτελεί την μεγαλύτερη προτεραιότητά μας.
Η Εθνική Ασφαλιστική αποτελεί έναν καθοριστικό και πολύτιμο σύμμαχο σε αυτή την προσπάθεια προστασίας της υγείας. Το πρόγραμμα Full [Health] σας εξασφαλίζει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας για τη φροντίδα και την πρόληψη της υγείας σας αλλά και σε περίπτωση νοσηλείας.

Παράλληλα το πρόγραμμα Full [Health] προσφέρει λύσεις ασφάλισης υγείας και στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη περισσότερο απ’ όλους. Το Full Health Ειδικό 4U και το Full Μέριμνα 4U αποτελούν ιδανικές λύσεις, για άτομα με σοβαρό ιατρικό ιστορικό που επιθυμούν να καλύψουν τη νοσηλεία και την πρωτοβάθμια φροντίδα της υγείας τους.

Παράλληλα, το πρόγραμμα Full [Health] έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται κάθε φορά που οι ανάγκες σας  αλλάζουν, όπως την εποχή της πανδημίας που διανύουμε αυτό το διάστημα.

Η ανησυχία μας για το ενδεχόμενο λοίμωξης από τον κορωνοϊό  αυτή την εποχή είναι μεγάλη και η Εθνική Ασφαλιστική φροντίζει για όλη την οικογένεια καθώς δίνει τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους της με συμβόλαιο Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ, να κάνουν εξέταση Μοριακής Ανίχνευσης (PCR) για τον SARS-CoV-2 με προνομιακή τιμή.

Όπως είναι πλέον γνωστό η εν λόγω εξέταση έχει υψηλό κόστος και μέσω αυτής της παροχής η Εθνική Ασφαλιστική σας απαλλάσσει από αυτό το βάρος και σας προσφέρει μέσω του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σας Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ, την κάλυψη της εξέτασης αυτής, με μια ελάχιστη συμμετοχή στο συνολικό κόστος.

Η Εθνική Ασφαλιστική μας στηρίζει έτσι ώστε να απολαμβάνουμε τη ζωή με υγεία στο…Full!

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής απευθυνθείτε στον ασφαλιστικό  διαμεσολαβητή, στα υποκαταστήματα της Εθνικής Ασφαλιστικής ή στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης με αριθμό 18189 (Ελλάδα) ή στο +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό) ή αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail επικοινωνίας της Εταιρείας ethniki@insurance.nbg.gr.