Και όμως, μπορούμε να προσαρμοστούμε στο ρυθμό της νέας σεζόν ακόμη και αν δεν πήγαμε φέτος διακοπές! Ακόμη και αν δεν αφήσαμε πίσω μας ένα χαλαρό και ξέγνοιαστο καλοκαίρι και ήδη γνωρίζουμε ότι ο χειμώνας που έρχεται θα είναι απαιτητικός, ενώ ο νέος κορωνοϊός απειλεί την υγεία μας.

Μπορούμε να ενισχύσουμε τα κίνητρα, την ευεξία και την αντοχή μας προκειμένου να παραμείνουμε δυναμικοί και αποφασιστικοί απέναντι στις προκλήσεις του ερχόμενου χειμώνα.

Δεν είναι εύκολο, όμως μπορούμε να το καταφέρουμε, αρκεί να δώσουμε έμφαση σε ορισμένες καίριες συμπεριφορές και σκέψεις:

  • Ας μην είμαστε αυστηροί και επικριτικοί με τον εαυτό μας και σταδιακά θα καταφέρουμε και πάλι να αυξήσουμε την αντοχή και τις επιδόσεις μας.
  • Επίσης δίνουμε έμφαση στις μικροχαρές της καθημερινότητας που μας τροφοδοτούν με ανάσες φρεσκάδας και χαλάρωσης.
  • Παράλληλα ασχολούμαστε με τις αγαπημένες μας δραστηριότητες και αποφεύγουμε ό,τι μας αγχώνει.
  • Θέτουμε ρεαλιστικούς στόχους, χωρίς να ξεχνάμε ότι η φετινή χρονιά θα είναι δύσκολη και ότι η πανδημία είναι ακόμη εδώ.
  • Το πιο σημαντικό από όλα όμως είναι να φροντίζουμε τον εαυτό μας και να δίνουμε έμφαση στην προστασία της υγείας μας και της υγείας της οικογένειάς μας.

Η προστασία της υγείας μας είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας αυτή την εποχή και γίνεται ακόμη πιο σημαντική καθώς προετοιμαζόμαστε και προσαρμοζόμαστε – μικροί και μεγάλοι – στους ρυθμούς της νέας σεζόν και της προφύλαξης από την πανδημία Covid-19.

Η Εθνική Ασφαλιστική αποτελεί πολύτιμο σύμμαχό μας σε αυτή την προσπάθεια.

Το πρόγραμμα Full [Health] είναι δίπλα σε εσάς και την οικογένειά σας εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας για τη φροντίδα και την πρόληψη της υγείας σας αλλά και σε περίπτωση νοσηλείας.

Επιπλέον το πρόγραμμα Full [Health] προσφέρει λύσεις ασφάλισης υγείας και στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη περισσότερο απ’ όλους. Το Full Health Ειδικό 4U και το Full Μέριμνα 4U αποτελούν ιδανικές λύσεις, για άτομα με σοβαρό ιατρικό ιστορικό που επιθυμούν να καλύψουν τη νοσηλεία και την πρωτοβάθμια φροντίδα της υγείας τους.

Παράλληλα, το πρόγραμμα Full [Health] έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται κάθε φορά που οι ανάγκες σας αλλάζουν, όπως φέτος με την πανδημία.

Φέτος λοιπόν η Εθνική Ασφαλιστική φροντίζει για όλη την οικογένεια καθώς δίνει τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους της με συμβόλαιο Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ, να κάνουν εξέταση Μοριακής Ανίχνευσης (PCR) για τον SARS-CoV-2 με προνομιακή τιμή.

Έτσι σας απαλλάσσει από το βάρος του υψηλού κόστους της εξέτασης μοριακής ανίχνευσης του κορωνοϊού, της πιο έγκυρης εξέτασης σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και σας προσφέρει μέσω του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σας Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ, την κάλυψη της εξέτασης αυτής, με μια ελάχιστη συμμετοχή στο συνολικό κόστος.

Γιατί αν θέλουμε να απολαμβάνουμε τη ζωή… Full από υγεία, χρειαζόμαστε στήριξη από την Εθνική Ασφαλιστική.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής απευθυνθείτε στον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή, στα υποκαταστήματα της Εθνικής Ασφαλιστικής ή στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης με αριθμό 18189 (Ελλάδα) ή στο +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό) ή αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail επικοινωνίας της Εταιρείας ethniki@insurance.nbg.gr.