Η προστασία, η φροντίδα και η μέριμνα αποτελούν λέξεις – κλειδιά με ειδικό βάρος για κάθε γυναίκα, πολύ περισσότερο για την σύγχρονη γυναίκα που ζει καθημερινά μέσα σε μια καταιγιστική καθημερινότητα γεμάτη υποχρεώσεις και πράγματα που πρέπει να βάλει σε τάξη και να φροντίσει.

Από τη λίστα αυτών των καθημερινών υποχρεώσεων δεν γίνεται και δεν πρέπει φυσικά, να απουσιάζει η φροντίδα για τον εαυτό της! Μάλιστα καθώς μπαίνουμε στην καρδιά του καλοκαιριού κύριο μέλημα κάθε γυναίκας και όχι μόνο, είναι η φροντίδα της υγείας της και η προστασία από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Η καλή υγεία είναι πρωταρχικό μέλημα κάθε γυναίκας για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της, καθώς το καλοκαίρι και ιδιαίτερα οι διακοπές, δεν είναι παρά ένα ακόμη -σημαντικό- κεφάλαιο της σύγχρονης ζωής όπου απαιτείται ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή της υγείας μας.

Η Εθνική Ασφαλιστική μπορεί να προσφέρει στη σύγχρονη γυναίκα και στην οικογένειά της τη σιγουριά και την ηρεμία που χρειάζεται, τόσο μέσα στο ξέγνοιαστο περιβάλλον των καλοκαιρινών διακοπών όσο και στο ασταθές περιβάλλον της επιστροφής στην καθημερινότητα, για να μπορεί κάθε γυναίκα να απολαμβάνει μια ζωή χωρίς άγχος.

Το Πλήρες Πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας Full [Health] αποτελεί μια ευέλικτη λύση, δίνοντας τη δυνατότητα στη σύγχρονη γυναίκα να επιλέξει το ιδανικό για εκείνη επίπεδο ασφαλιστικής κάλυψης, να απολαμβάνει υψηλής ποιότητας ιατρικές  υπηρεσίες και να πραγματοποιεί διαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις σε γιατρούς στα σύγχρονα Νοσηλευτικά Ιδρύματα και Διαγνωστικά Κέντρα της χώρας μας.

Παράλληλα, Το Πλήρες Πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας Full [Health] μπορεί να προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της και τις οικονομικές της δυνατότητες, προσφέροντας πρωτοποριακές παροχές στην ίδια αλλά και στα μέλη της οικογενείας της.

Και επειδή η πρόληψη είναι το παν, η ασφαλισμένη στην Εθνική Ασφαλιστική μπορεί να επιλέξει το  πακέτο καλύψεων εξόδων διαγνωστικών εξετάσεων Full, που της ταιριάζει, έχοντας στη διάθεσή της  3 προγράμματα  και έναν δωρεάν ετήσιο προληπτικό έλεγχο ή εναλλακτικά έναν δωρεάν προγεννητικό έλεγχο εάν πρόκειται να γίνει μητέρα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Full [Health] της Εθνικής Ασφαλιστικής, επισκεφτείτε το site της εταιρίας www.ethniki–asfalistiki.gr, μιλήστε με τον  ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή ή επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης στο 18189 (Ελλάδα) ή στο +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό) ή αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail επικοινωνίας της Εταιρείας ethniki@insurance.nbg.gr .

Και μην ξεχνάτε ότι ευτυχία είναι να ζεις τη ζωή στο full!