Όσο και αν τα προγραμματίζουμε όλα, απροόπτα πάντα θα συμβαίνουν! Αυτό πια το έχουμε όλοι καταλάβει, ακόμη και όσοι με εμμονή – και κρυφή ελπίδα – προσδοκούν ότι η απόλυτη τάξη, το πρόγραμμα και η οργάνωση αρκούν για να μηδενίζουν το κοντέρ με τα απρόβλεπτα συμβάντα της ζωής.

Είναι εκείνοι που αγαπούν να ξεκινούν την μέρα τους ετοιμάζοντας λίστες, κάνοντας το πλάνο εργασιών της ημέρας και προσπαθούν να υπολογίσουν με ακρίβεια πόσο χρόνο θα χρειαστούν για να διεκπεραιώσουν το κάθετι.

Από την άλλη υπάρχουν εκείνοι που πιο χαλαρά και λιγότερο αυστηρά, αφήνουν τα πράγματα να κυλούν, αγαπούν τον αυτοσχεδιασμό και μισούν τα προγράμματα, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει απαραιτήτως ότι είναι πιο αποδοτικοί ή παραγωγικοί στην καθημερινότητά τους.

Το βέβαιο ωστόσο και για τους δυο αυτούς τύπους είναι ότι το «κοντέρ« με τα απρόοπτα της ζωής δεν μηδενίζει! Εκτός προγράμματος βγαίνουμε όλοι, απρόοπτα, ατυχήματα και δυσάρεστες καταστάσεις πέρα από τον έλεγχό μας, συμβαίνουν σε όλους ανεξαρτήτως χαρακτήρα και στάσης ζωής.

Και τότε το μεγάλο ζητούμενο είναι ένα: ο τρόπος που τα διαχειριζόμαστε. Αφήνουμε τα δυσάρεστα να μας παρασύρουν και να φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή μας ή παραμένουμε ψύχραιμοι και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στις καταστάσεις που ανατρέπουν την ζωή μας και απειλούν την υγεία μας, τόσο τη δική μας όσο και της οικογένειάς μας;

Για να αντιμετωπίσουμε τα απρόοπτα είναι σημαντικό να γνωρίζουμε την κίνηση κλειδί που θα μας βοηθήσει να προσαρμοστούμε ευκολότερα στα απρόβλεπτα της ζωής και να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Την κίνηση που θα μας κάνει να αισθανθούμε σιγουριά και την αίσθηση ότι είμαστε απόλυτα καλυμμένοι τόσο εμείς όσο και η οικογένειά μας στις δυσκολίες  και τα απροσδόκητα συμβάντα.

Τα καινοτόμα και πλήρη προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής σας προσφέρουν αυτό ακριβώς που χρειάζεστε στις δύσκολες στιγμές της ζωής, κάνοντας σας να νιώσετε σιγουριά και ασφάλεια σε περιπτώσεις ατυχημάτων.

Κάτω από την ομπρέλα της σειράς προγραμμάτων Full [Health] της Εθνικής Ασφαλιστικής υπάρχει το πρόγραμμα «Full Κάλυψη Εξόδων από Ατύχημα», το οποίο εξασφαλίζει κάλυψη των ιατροφαρμακευτικών εξόδων εντός ή εκτός νοσοκομείου, που προκύπτουν από ατύχημα.

Έτσι μπορείτε να προστατευτείτε από τις αρνητικές επιπτώσεις ενός ατυχήματος. Άλλωστε οι συνέπειες που μπορεί να επιφέρει ένα ατύχημα είναι συνήθως ιδιαίτερα επιβαρυντικές για τον οικογενειακό προϋπολογισμό και τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την διαφύλαξη της οικογενειακής σας ηρεμίας!

Για να είστε ασφαλείς και ήρεμοι σε οποιοδήποτε μέρος βρίσκεστε, επιπρόσθετα με το πρόγραμμα Κάλυψης Εξόδων Νοσηλείας ή Κάλυψης Εξόδων από Ατύχημα που έχετε επιλέξει, μπορείτε να έχετε στη διάθεσή σας και το πρόγραμμα «Full Κάλυψη Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας» το οποίο μπορεί να προσφέρει σε όλη την οικογένεια την απαραίτητη ασφαλιστική κάλυψη για την άμεση αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών, διασφαλίζοντας την κάλυψη όλων των μελών της οικογένειας με το ίδιο πρόγραμμα, χωρίς επιπλέον ασφάλιστρο για τα παιδιά. Με το πρόγραμμα ασφάλισης «Full Κάλυψη Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας», μπορείτε να νιώθετε σίγουροι πως σε περίπτωση ξαφνικής ασθένειας ή ατυχήματος, θα βρεθείτε άμεσα στο κατάλληλο περιβάλλον για την απαραίτητη φροντίδα της υγείας σας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο της 18189 (ή +302130318189, Ελλάδα και εξωτερικό) ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εδώ