Έφτασε επιτέλους αυτή η πολυαναμενόμενη εποχή του χρόνου όπου το μόνο που κυριαρχεί στη σκέψη μας είναι μία λέξη: διακοπές! Το καλοκαίρι, ακόμη και για όσους δεν θα έχουν την ευκαιρία να πάνε διακοπές φέτος, είναι ταυτισμένο με την ανέμελη διάθεση, την ξεγνοιασιά και την χαλάρωση.

Κλείνοντας τα μάτια και επιστρέφοντας στις παιδικές μας αναμνήσεις από τα ξέγνοιαστα οικογενειακά καλοκαίρια, αυτό που κυριαρχεί στη μνήμη μας είναι το τραγούδι από τα τζιτζίκια, το άρωμα των πεύκων, οι δροσερές ντομάτες και η αρμύρα της θάλασσας.

Και πάνω από όλα η ανεμελιά! Άλλωστε τότε δεν είχαμε καμιά σκοτούρα να βαραίνει τον νου, καμιά έγνοια να σκοτίζει τη διάθεσή μας. Για όλα αναλάμβανε η μαμά και ο μπαμπάς. Τώρα όμως, που τον γονεϊκό αυτό ρόλο τον έχουμε αναλάβει εμείς – αλλά ακόμη και χωρίς να έχουμε γίνει γονείς, και μόνο  βάσει του γεγονότος ότι ζούμε πλέον στον κόσμο των ενηλίκων – έχουμε  ευθύνες που δεν σταματούν ποτέ – τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Όσο και να επιθυμούμε να διώξουμε τις ευθύνες και τις έγνοιες από το μυαλό μας, ειδικά τώρα που «σκάει ο τζίτζικας», μερικά πράγματα παραμένουν απόλυτη προτεραιότητα μιας και αφορούν την υγεία μας και το εύ ζην.

Η φροντίδα της υγείας μας αποτελεί προτεραιότητα ακόμη και αυτή την εποχή που κυριαρχεί η ανέμελη διάθεση και η ξεγνοιασιά. Γιατί ορισμένα πράγματα παραμένουν σοβαρά και δεν πρέπει να αφήνονται στην τύχη. Αντιθέτως πρέπει να καλύπτουν τις πραγματικές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου σε ό,τι αφορά την αξιόπιστη ιατρική φροντίδα και νοσηλεία.

Με οδηγό τις πραγματικές ανάγκες του σημερινού ασφαλισμένου, η Εθνική Ασφαλιστική μπαίνει στη νέα εποχή ασφάλισης υγείας με ένα καινοτόμο προϊόν, το Πλήρες Πρόγραμμα Ασφάλισης Υγείας Full [Health].

Το πρόγραμμα Full [Health] δίνει τη δυνατότητα στον ασφαλισμένο να επιλέξει το ιδανικό για εκείνον επίπεδο κάλυψης, να απολαμβάνει υπηρεσίες νοσηλείας ιατρικής φροντίδας και να πραγματοποιεί διαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις σε γιατρούς στα πιο σύγχρονα Νοσηλευτικά Ιδρύματα και Διαγνωστικά Κέντρα της χώρας.

Σχεδιάστε λοιπόν µε ευελιξία την ασφάλιση της υγείας σας µε το πρόγραμμα Full [Health] της Εθνικής Ασφαλιστικής και διασφαλίστε όλες εκείνες τις συνθήκες που θα σας επιτρέψουν να φροντίσετε την υγεία σας, σύμφωνα πάντα με τις προσωπικές σας ανάγκες.

Το πρόγραμμα Full [Heath] θα είναι δίπλα σε εσάς και την οικογένειά σας, σε όλα τα στάδια της ζωής σας, εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας σε περίπτωση νοσηλείας, αλλά και φροντίδα για την πρόληψη της υγείας σας. Κάθε στιγμή και κάθε εποχή, ακόμη και την εποχή της απόλυτης ξεγνοιασιάς, το καλοκαίρι!