Ένας δύσκολος και πραγματικά διαφορετικός χειμώνας, λόγω της πανδημίας COVID-19, είναι ευτυχώς παρελθόν.

Και το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ για να μας θυμίσει ότι μπορούμε να αφήσουμε για λίγο στην άκρη όλα όσα μας βαραίνουν και να απολαύσουμε τον ήλιο και τη θάλασσα μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Η πανδημία COVID-19 και η ανατροπή της «κανονικότητας» όπως την ορίζει ο καθένας εξ ημών, ήρθε να μας υπενθυμίσει αφενός την αξία του υπέρτατου αγαθού της υγείας και την προστασία της και αφετέρου την αναγεννητική και ιαματική επίδραση που έχει η επαφή με τη φύση.

Φέτος, λοιπόν, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά έχουμε ανάγκη από ξέγνοιαστες διακοπές, να «ανασάνει» ο νους και η ψυχή ώστε να δημιουργήσουμε «αποθέματα» αισιοδοξίας για να αντιμετωπίσουμε ότι κι αν φέρει το δεύτερο εξάμηνο του 2020.

Ότι κι αν σημαίνει η λέξη «διακοπές» για τον καθένα μας, μόνοι, με φίλους, συγγενείς ή την οικογένεια, σε ένα αιγαιοπελαγίτικο νησί με ατέλειωτες αμμουδιές και την καταγάλανη θάλασσα, στο βουνό δίπλα στα γάργαρα νερά ενός ποταμού ή κάπου στο εξωτερικό σε νέα τοπία και πρωτόγνωρες εμπειρίες, δικαιούμαστε να τις απολαύσουμε στο μέγιστο δυνατό και με ασφάλεια.

Να ευχαριστηθούμε κάθε ημέρα μακριά από το κλεινόν άστυ χωρίς να ανησυχούμε για τυχόν μικροπροβλήματα υγείας που μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού μακριά από το σπίτι. Κι αν συμβούν, να αντιμετωπιστούν έγκαιρα και αποτελεσματικά ώστε να μη χαλάσουν τις διακοπές μας.

Καθώς, λοιπόν, οργανώνετε τις καλοκαιρινές διακοπές σας, θυμηθείτε ότι υπάρχει ένα πλήρες και ευέλικτο ασφαλιστικό πρόγραμμα από την Εθνική Ασφαλιστική το Full [Health], το οποίο σας προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε κάθε στιγμή του καλοκαιριού ξέγνοιαστα και με ασφάλεια!

Τα προγράμματα ασφάλισης Υγείας της Εθνικής Ασφαλιστικής παρέχουν τον βέλτιστο συνδυασμό καλύψεων που προσαρμόζεται στις ανάγκες και απαιτήσεις σας, με ασφάλιστρο που ανταποκρίνεται στις οικονομικές σας δυνατότητες. Επιλέγοντας ένα από τα ασφαλιστικά προγράμματα Υγείας της Εθνικής Ασφαλιστικής εξασφαλίζετε ηρεμία και ασφάλιση που μπορεί να σας συνοδεύει σε όλη σας τη ζωή και όχι μόνο στις καλοκαιρινές διακοπές σας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης 18189 (Ελλάδα) ή στο +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό), να αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail επικοινωνίας της Εταιρείας ethniki@insurance.nbg.gr, ή να επισκεφτείτε το site της εταιρίας www.ethniki-asfalistiki.gr