Πως επιλέγετε να ζείτε; Τρώτε υγιεινά; Γυμνάζεστε τακτικά; Κοιμάστε αρκετά;

Αν απαντήσατε ναι σε όλες τις ερωτήσεις, τότε σίγουρα προσέχετε τον εαυτό σας!

Πράγματι, η υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, συνδυαστικά με τακτική σωματική άσκηση έχει αποδειχθεί από αναρίθμητες μελέτες ότι αποτελεί την καλύτερη τακτική για να προλάβετε την εμφάνιση πολλών χρόνιων νοσημάτων, όπως ο σακχαρώδης διαβήτης, η παχυσαρκία και η υπέρταση. Φυσικά, η αποφυγή του καπνίσματος και η μέτρια και συνετή κατανάλωση αλκοόλ αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για ένα υγιεινό τρόπο ζωής. Επίσης, η επαρκής ξεκούραση, με ένα σταθερό κύκλο ύπνου-αφύπνισης, έχει ευεργετική επίδραση στη σωματική και ψυχική αποφόρτιση και στη διαχείριση του καθημερινού στρες που βιώνουμε.

Αλλά και πάλι, πρέπει και κάτι ακόμα να κάνετε για προσέχετε ουσιαστικά την υγεία σας. Να μην αμελείτε το ετήσιο check-up σας και τις τακτικές επισκέψεις στον θεράποντα ιατρό σας για να συζητάτε μαζί του καθετί που σας απασχολεί αναφορικά με την υγεία σας. Και φυσικά να έχετε άμεση πρόσβαση σε διαγνωστικές εξετάσεις αλλά και νοσοκομειακή φροντίδα εάν αυτή κριθεί αναγκαία.

Αν προσέχετε λοιπόν ουσιαστικά τον εαυτό σας, τότε σίγουρα πρέπει να έχετε ως κύριο μέλημά σας την διασφάλιση της φροντίδας της υγείας σας.

Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να θωρακίσετε την υγεία σας από το να επιλέξετε ένα πρόγραμμα ασφάλισης υγείας, ευέλικτο και ικανό να σας καλύψει σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες!

Επιλέγοντας ένα από τα ασφαλιστικά προγράμματα Υγείας της Εθνικής Ασφαλιστικής, της ασφαλιστικής εταιρίας που εδώ και 129 χρόνια φροντίζει την υγεία των ασφαλισμένων της, έχετε άμεση πρόσβαση σε ένα ευρύ δίκτυο ιατρών, οδοντιάτρων, διαγνωστικών κέντρων και νοσοκομείων, με εξασφαλισμένη την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών υγείας σε περίπτωση νοσηλείας, αλλά και την φροντίδα για την προάσπιση της υγείας σας.

Η Εθνική Ασφαλιστική με το καινοτόμο πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης υγείας Full [Health], σας προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να προσαρμόζετε με ευελιξία το ασφαλιστικό πακέτο καλύψεων υγείας στις ανάγκες και στις οικονομικές σας δυνατότητες ώστε να απολαμβάνετε μια ζωή γεμάτη υγεία.

Η Εθνική Ασφαλιστική παραμένει κοντά σας και στη περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, με το ειδικό πρόγραμμα ασφάλισης για σοβαρές ασθένειες και το νοσοκομειακό και χειρουργικό επίδομα.

Κάντε λοιπόν το ωραιότερο δώρο στον εαυτό σας και στην οικογένειά σας , επιλέξτε ένα πρόγραμμα ασφάλισης εξόδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης της Εθνικής Ασφαλιστικής που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες και αποκτήστε έναν πολύτιμο σύμμαχο για την υγεία σας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης 18189 (Ελλάδα) ή στο +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό), να αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail επικοινωνίας της Εταιρείας ethniki@insurance.nbg.gr, ή να επισκεφτείτε το site της εταιρίας www.ethniki-asfalistiki.gr