Στις σημερινές δύσκολες συνθήκες εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και των μέτρων που έχουν παρθεί για την αποφυγή της διασποράς του ο Σταθμός Φροντίδας Εξαρτημένων Ατόμων, στο κέντρο της Αθήνας, συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή προσφέρωντας τις σημαντικές υπηρεσίες του.

Ο ΣΦΕΑ του ΟΚΑΝΑ λειτουργεί ήδη 17 χρόνια παρέχοντας ασφαλές περιβάλλον ποικίλων δραστηριοτήτων για τους ενεργούς χρήστες ψυχοδραστικών ουσιών -που δεν είναι απαραίτητο να είναι ενταγμένοι σε κάποιο θεραπευτικό πρόγραμμα- και καλύπτει βασικές ανάγκες υγιεινής και ασφάλειας και ψυχοκοινωνική υποστήριξη.

Ο σταθμός λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 8.00-16.00, υποδέχεται από τις 10:00 έως τις 14:00 όσους προσέρχονται παρέχοντας πληροφορίες με έντυπο υλικό, υλικό προφύλαξης (ενέσιμο υλικό, σύνεργα χρήσης και προφυλακτικά) και φαγητό ενώ παραπέμπει και διασυνδέει τους εξυπηρετούμενους με τις υπηρεσίες του ΕΣΥ εφόσον παραστεί έκτακτη ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΣΦΕΑ πατήστε στο σύνδεσμο: https://www.okana.gr/meiwshthsblabhs/stathmosfrontidaseksartimenwn

Ειδήσεις σήμερα: 

Ρωσική εφημερίδα «υμνεί» τον Τσιόδρα: «Πώς ένας άνθρωπος έσωσε την Ελλάδα από τον κορωνοϊό»

Κορωνοϊός – Δήμος Αθηναίων: Πραγματοποίησε διαγνωστικά τεστ σε 124 ηλκιωμένους στο Γηροκομείο Αθηνών