Αναχώρησαν την Κυριακή με δύο πτήσεις, από το αεροδρόμιο Πάφου, 357 επιβάτες για το αεροδρόμιο Γκάτγουικ του Λονδίνου, ενώ αφίχθηκαν από το ίδιο αεροδρόμιο 29 επιβάτες, οι οποίοι πληρούσαν τα κριτήρια και τους επετράπη η είσοδος στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, αναχώρησαν δύο πτήσεις από το αεροδρόμιο Πάφου για το Γκάτγουικ του Λονδίνου με 357 επιβαίνοντες εκ των οποίων οι 45 από τις κατεχόμενες περιοχές.

Στις 16:00, αναχώρησε πτήση της EasyJet με 199 επιβάτες εκ των οποίων οι 45 αφίχθησαν από τις κατεχόμενες περιοχές και παραλήφθηκαν από τις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας στο έδαφος των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειαςκαι συνοδεύτηκαν καθόλη τη διαδρομή προς το αεροδρόμιο Πάφου, αφού λήφθηκαν όλα τα απαραίτητα προστατευτικά μέτρα, ενώ ακολούθως επιβιβάστηκαν στη συγκεκριμένη πτήση.

Επίσης, δεύτερο αεροσκάφος της EasyJet, αναχώρησε στις 19:25, από τον αερολιμένα Πάφου για το Γκάτγουικ του Λονδίνου με 158 επιβάτες που ήταν κυρίως Βρετανοί υπήκοοι.

Ακόμη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο αεροδρόμιο Πάφου στις 18:35 αφίχθηκε πτήση από το Γκάτγουικ στην οποία επέβαιναν 29 επιβάτες στους οποίους επετράπη η είσοδος, αφού πληρούσαν τα κριτήρια.

Επίσης, δεύτερη πτήση αφίχθηκε χωρίς επιβάτες στον αερολιμένα Πάφου.

Αύριο δεν αναμένεται να πραγματοποιηθεί πτήση ούτε προς ούτε από το αεροδρόμιο Πάφου.

 

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός – Βρετανία: 209 θάνατοι σε μια ημέρα – Έφθασαν τους 1.228

Κορωνοϊός – Ισπανία: Νέο «μαύρο» ρεκόρ στη χώρα με 838 θανάτους σε ένα 24ωρο