Δεν είναι λίγες οι φορές που μία εικόνα μπορεί να είναι ισοδύναμη με χίλιες λέξεις. Κάτι τέτοιο συνέβη όταν ο 84χρονος Bob Underhill λόγω του κορωνοϊού αγκάλιασε ύστερα από πολλούς μήνες την 82χρονη σύζυγό του Patricia που πάσχει από τη νόσο του Αλτσχάιμερ και ζει σε οίκο ευγηρίας στο Λονδίνο . Σύμφωνα με τη metro.co.uk κατά τη διάρκεια της επανένωσης το ζευγάρι φορούσε μάσκα προστασίας ενώ ο ηλικιωμένος άνδρας με δάκρυα στα μάτια φίλησε τη σύζυγό του.

82χρονη Patricia ζει από τον Μάρτιο στον οίκο ευγηρίας καθώς έσπασε το ισχίο της, ενώ ο Bob δεν μπορούσε να τη φροντίσει. Ωστόσο όταν ο κορωνοϊός εξαπλώθηκε ο 84χρονος άνδρας δεν μπορούσε να την επισκεφθεί. Όταν όμως του επιτρεπόταν η επίσκεψη στον οίκο ευγηρίας εκείνος δεν μπορούσε να ακουμπήσει τη σύζυγό του.

Η επανένωση του ηλικιωμένου ζευγαριού έγινε όταν επετράπησαν οι δοκιμές rapid test που δίνουν απαντήσεις σε 30 λεπτά.  Ο Bob σε δηλώσεις του είπε ότι από τον Μάρτιο είδε τη σύζυγό του μόλις δύο φορές. «Την είδα ξανά την Παρασκευή κρατώντας αποστάσεις», τόνισε.