To ΥΓΕΙΑ αναδείχθηκε στις 17 πιο δυναμικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας “Growth Awards”, που διοργανώθηκαν για πέμπτη συνεχή χρονιά από την Eurobank και την Grant Thornton.

Το ΥΓΕΙΑ αποτελεί έναν από τους δέκα επτά επιχειρηματικούς οργανισμούς, οι οποίοι έφτασαν στην τελική φάση αξιολόγησης των βραβείων «Growth Awards» και διακρίθηκε για τις εξαιρετικές επιδόσεις του. Η διάκριση αυτή επισφραγίζει τη σταθερά ανοδική πορεία του θεραπευτηρίου, που έρχεται ως αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης των πολιτών στις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας που προσφέρει.

Η Τελετή Βράβευσης “Growth Awards”, πραγματοποιήθηκε σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου και μεταδόθηκε διαδικτυακά, την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021.

Τα “Growth Awards” αποτελούν μία πρωτοβουλία με στόχο την ανάδειξη και επιβράβευση των ελληνικών επιχειρήσεων που ξεχώρισαν για την σταθερά ανοδική τους πορεία τα τελευταία έτη, τις βέλτιστες πρακτικές, την προσαρμοστικότητα, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση ενός ανθεκτικού και ευέλικτου επιχειρηματικού τοπίου στην Ελλάδα, κρίσιμης σημασίας για το νέο ανοδικό κύκλο της οικονομίας.

Η διαδικασία αξιολόγησης για την ανάδειξη των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν για την ανάπτυξη, την αριστεία και τη δυναμική τους, πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας ειδικές αναλύσεις βασικών χρηματοοικονομικών μεγεθών και δεικτών καθώς και συγκεκριμένων ποιοτικών χαρακτηριστικών, σε σύνολο 8.000 περίπου επιχειρήσεων.

O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΥΓΕΙΑ, κ. Ανδρέας Καρταπάνης, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε βαθιά περήφανοι για αυτή την ιδιαίτερη διάκριση σε αυτούς τους ιδιαίτερους καιρούς. Η πανδημία αποτέλεσε μια πρόκληση για όλους μας. Για τους ανθρώπους, την κοινωνία, την οικονομία και τις επιχειρήσεις. Στο ΥΓΕΙΑ βρεθήκαμε από την πρώτη στιγμή στην πρώτη γραμμή της μάχης και στηρίξαμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, βάζοντας πάνω από όλα την υγεία των συμπολιτών μας σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να παρέχουμε το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών υγείας, που μας κάνει να ξεχωρίζουμε εδώ και 50 χρόνια ως το κορυφαίο ιδιωτικό θεραπευτήριο στην Ελλάδα».