Η ελληνική οικογένεια έχει αποδείξει την αξιοθαύμαστη αντοχή της άπειρες φορές. Μέσα στις πιο αντίξοες συνθήκες, μέσα σε οικονομικές δυσκολίες και έκτακτες καταστάσεις, το πιο βασικό κύτταρο της κοινωνίας  στέκεται όρθιο και φροντίζει τα μέλη της, στο παρόν και στο μέλλον. Οι άνθρωποι της οικογένειας είναι αυτοί που εμφανίζονται κάθε φορά όπου υπάρχει ανάγκη, που είναι εκεί όταν τους χρειαζόμαστε, που αγωνίζονται καθημερινά για τα μικρότερης ηλικίας μέλη, τα παιδιά ή τα παιδιά των παιδιών τους. Και αυτός ο αγώνας είναι μια καθημερινή συνεχόμενη προσπάθεια που από τους συνειδητοποιημένους γονείς έχει ενταθεί τα τελευταία χρόνια. Και αυτό γιατί κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι το μέλλον διαγράφεται ρόδινο. Έτσι, οι γονείς ανησυχούν, αγχώνονται αλλά και προνοούν ώστε να δώσουν στα παιδιά τους όσα περισσότερα γίνεται και να τους βοηθήσουν στο ξεκίνημα της ζωής τους. Αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια είναι η Εθνική Ασφαλιστική, φροντίζει για την εξασφάλιση και το μέλλον των παιδιών, χωρίς να χρειαστεί οι γονείς να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Πιο συγκεκριμένα, η εξασφάλιση και το μέλλον των παιδιών είναι το πιο σημαντικό μέλημα για τους γονείς από τη στιγμή που θα τα φέρουν στη ζωή. Από τα πρώτα τους χρόνια, οι γονείς ανησυχούν για το μέλλον, την υποστήριξη που θα χρειασθούν, τις σπουδές, την επαγγελματική τους δραστηριότητα και φυσικά την υγεία τους. Απάντηση στις συνεχώς αυξανόμενες αυτές ανησυχίες μπορεί να δώσει η ιδιωτική ασφάλιση, τόσο με παιδικά προγράμματα που φροντίζουν για την αποταμίευση ενός ποσού για το μέλλον όσο και με προγράμματα για τη φροντίδα της υγείας των παιδιών. Επιλέγοντας την Εθνική Ασφαλιστική και διαθέτοντας ένα μικρό σταθερό ποσό, ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες του καθενός, μπορείτε να δημιουργήσετε σταδιακά και σταθερά έναν «κουμπαρά» για τα παιδιά και να εξασφαλίσετε έτσι το μέλλον τους. Στόχος της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις στους πελάτες μέσω των σύγχρονων προγραμμάτων της. Να είναι αρωγός στην κοινωνία και στην οικογένεια με στόχο την κάλυψη της ασφαλιστικής ανάγκης. Να βελτιώνει διαρκώς τα προϊόντα της, να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο και να μεταφέρει το θεσμό της ασφάλισης από γενιά σε γενιά.

Των φρονίμων τα παιδιά
Η Εθνική Ασφαλιστική με 128 χρόνια παρουσίας στην ασφαλιστική αγορά, ηγετική θέση, εμπειρία, φερεγγυότητα και αξιοπιστία που δικαίως αποπνέει το όνομά της, αποτελεί εγγύηση για τον γονιό που σκέφτεται να αποκτήσει ένα παιδικό πρόγραμμα. Τα εν λόγω προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής προσφέρουν κάλυψη για την προστασία της υγείας του παιδιού, από τη στιγμή της γέννησής του, μέσω του καινοτόμου προγράμματος «Full Health» αλλά και τη συστηματική αποταμίευση μέσω του προγράμματος «Εθνική και Παιδί».

Η νέα γενιά προγραμμάτων «Full Health» παρέχει ευελιξία ασφάλισης και δυνατότητα πλήρους κάλυψης ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. Για τα παιδιά ορισμένες από τις σημαντικότερες παροχές είναι, η νοσοκομειακή κάλυψη -είτε χωρίς συμμετοχή είτε με επιλογή του ποσού συμμετοχής στα έξοδα νοσηλείας, επιλέγοντας παράλληλα και την θέση νοσηλείας-, οι διαγνωστικές εξετάσεις (με επιλογή του ανώτατου ορίου κάλυψης και τη συμμετοχή του ασφαλισμένου στα έξοδα), η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε περίπτωση ατυχήματος. Επιπλέον παρέχεται ειδικό ετήσιο check up για τα παιδιά.
Στο πρόγραμμα «Εθνική και Παιδί», υπάρχει ευελιξία στη διάρκεια της ασφάλισης που μπορεί να επιλέξει ο πελάτης. Στη λήξη του προγράμματος το ενήλικο πια παιδί λαμβάνει το εγγυημένο κεφάλαιο της αποταμίευσης. Το κεφάλαιο αυτό μπορεί να καταβληθεί είτε με τη μορφή εφάπαξ ποσού, είτε σε δόσεις, ανάλογα με την επιθυμία του ασφαλισμένου τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Για να συνεχίσει να απολαμβάνει η οικογένεια τις παροχές  του αποταμιευτικού προγράμματος που επιλέγει και να διασφαλιστεί η συνέχισή του, το πρόγραμμα μπορεί να συνοδεύεται από την κάλυψη Απαλλαγής Πληρωμής Ασφαλίστρων του συμβαλλόμενου λόγω ανικανότητας για εργασία από ασθένεια ή ατύχημα.

Σημειωτέον, αν ο  συμβαλλόμενος επιθυμεί για την κάλυψη μιας έκτακτης ανάγκης να εξαγοράσει το συμβόλαιό του, μπορεί να το κάνει μετά την παρέλευση 2 ετών ασφάλισης και με την πληρωμή των αντίστοιχων ασφαλίστρων.

Συμβουλευτείτε τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο
Ο ασφαλιστικός σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής αναλύει τις ανάγκες σας και μπορεί να επιλέξει το συνδυασμό των προγραμμάτων που ανταποκρίνονται καλύτερα σε αυτές.  Το αποταμιευτικό πρόγραμμα «Εθνική και Παιδί»  και το νοσοκομειακό πρόγραμμα «Full Health» αποτελούν αυτόνομα προγράμματα που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες του παιδιού.

Το μηνιαίο κόστος του αποταμιευτικού προγράμματος διαμορφώνεται από τον ασφαλισμένο, ανάλογα με τις δικές του οικονομικές δυνατότητες και τους στόχους που έχει θέσει για τη δημιουργία κεφαλαίου για το παιδί του. Σε κάθε περίπτωση, το ελάχιστο ποσό από το οποίο μπορεί να ξεκινήσει να αποταμιεύει κάποιος, είναι τα 60€ το μήνα. Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι ειδικά στα προγράμματα κάλυψης εξόδων νοσηλείας, η Εθνική Ασφαλιστική παρέχει σημαντικές οικογενειακές εκπτώσεις, (που φτάνουν το 50% για το τρίτο παιδί, και είναι δωρεάν από το 4ο και έπειτα) σε όσους επιθυμούν να ασφαλίσουν όλα τα μέλη της οικογένειάς τους, ενώ η πληρωμή των ασφαλίστρων μπορεί να γίνεται σε δόσεις, ανά μήνα, τρίμηνο, εξάμηνο ή και ετησίως.

Όνομα με κύρος
Η Εθνική Ασφαλιστική αποτελεί ενδεδειγμένη επιλογή, καθώς στέκεται πάντα δίπλα στους ασφαλισμένους της και τις προσδοκίες τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 2018 κατέβαλε συνολικές αποζημιώσεις στους πελάτες του κλάδου Ζωής και Υγείας άνω των 210€ εκατ. Επίσης συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα και πλέον σύγχρονα νοσηλευτικά ιδρύματα καθώς και με τα μεγαλύτερα ιδιωτικά παιδιατρικά νοσοκομεία (σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη). Τα προγράμματα δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξετε το νοσοκομείο που επιθυμείτε ιδιωτικό ή δημόσιο. Μέσω των συνεργασιών της, η Εθνική Ασφαλιστική εξασφαλίζει ειδικά προνόμια και παροχές σε συμβεβλημένα νοσοκομεία με σημαντικές εκπτώσεις και δωρεάν παροχές για τους ασφαλισμένους της.
Η Εθνική Ασφαλιστική συνολικά εμφανίζει υψηλό δείκτη κερδοφορίας, συγκεκριμένα, όπως δημοσιεύεται στην ετήσια χρηματοοικονομική έκθεση, τα κέρδη προ φόρων της εταιρείας για το 2018 ανήλθαν σε 63,1€ εκατ. Αυτό καταδεικνύει με τον πιο άμεσο τρόπο, ότι η εταιρεία εκτός από την εμπιστοσύνη των χιλιάδων πελατών της, κερδίζει σε κεφάλαια και φερεγγυότητα, σε μια αμφίδρομη σχέση που ωφελεί όλες τις πλευρές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής επικοινωνήστε με το 18189 ή επισκεφτείτε το site της εταιρίας www.ethniki-asfalistiki.gr